management

Ako nakresliť pečiatku

Ako nakresliť pečiatku

Video: Jak nakreslit medvěda? 2024, Júl

Video: Jak nakreslit medvěda? 2024, Júl
Anonim

Podnikatelia a organizácie najčastejšie používajú najjednoduchšiu formu tlače, ktorú vytvára šablóna. Stačí sa obrátiť na špecializovanú spoločnosť alebo zadať objednávku cez internet (mnoho takýchto organizácií má na svojich webových stránkach online formulár žiadosti).

Image

Budete potrebovať

  • - názov spoločnosti alebo podnikateľa;

  • - BIN;

  • - informácie o meste, v ktorom je spoločnosť alebo fyzická osoba registrovaná;

  • - dizajnérske služby (voliteľné).

Návod na použitie

1

Pečiatka podniku alebo podnikateľa určená aj pre finančné doklady musí obsahovať meno jednotlivého podnikateľa alebo spoločnosti, PSRN (toto číslo je uvedené v osvedčení o štátnej registrácii spoločnosti alebo podnikateľa) a mesto miesta určenia.

To všetko je umiestnené v kruhu pozdĺž okraja tlače.

Táto informácia a štandardný obraz v strede zvyčajne postačujú na vykonávanie činností.

2

Ak chcete umiestniť svoje logo alebo akýkoľvek iný výkres do tlačového strediska, zistite požiadavky spoločnosti, v ktorej budete tlačiť na takéto náčrty.

3

Tieto požiadavky preneste na projektanta, ktorý objedná vývoj loga, aby mohol okamžite pripraviť tlačovú skicu.

Nemusí byť zbytočné okamžite objednať dizajnéra tlačovú skicu s povinnými informáciami o vašej spoločnosti alebo jednotlivcovi (meno, PSRN, mesto registrácie).

4

Hotový náčrt odovzdajte výrobcom tlače a platte za jeho služby a hotový výrobok zoberte včas. V niektorých prípadoch je možné platbu uskutočniť po prijatí objednávky.

Užitočné rady

Dizajnové práce a neštandardná skica výrazne zvyšujú náklady na tlač, preto by ste mali premýšľať o tom, či ju skutočne potrebujete.

Odporúčaná