Druhy činností

Ako pomenovať obchod s domácimi spotrebičmi

Ako pomenovať obchod s domácimi spotrebičmi

Video: Šílené nákupy Zbytečných domácích spotřebičů w/ Jura 2024, Júl

Video: Šílené nákupy Zbytečných domácích spotřebičů w/ Jura 2024, Júl
Anonim

Neúspešné alebo nezrozumiteľné meno poškodzuje podnikanie z dvoch dôvodov. Po prvé, nepriťahuje príležitostných okoloidúcich, nepodnecuje ich k návšteve obchodu, aby preskúmali možnosti domácich spotrebičov. Po druhé, v prípade zmeny mena budete musieť objednať nové označenie, čo predstavuje dodatočné náklady.

Image

Návod na použitie

1

Použite slová na tému „Pomocníci“. Táto myšlienka je sľubná, pretože ľudia získavajú vybavenie na získanie pomoci po celom dome. Vytvorte zoznam takýchto slov a fráz: pomoc, tajomstvá domácnosti, efektívny pomocníci atď. Nepozerajte sa na také frázy, ako sú konečné mená - sú určené na uľahčenie hľadania možností.

2

Preskúmajte tému Rýchlosť. Niektorí ľudia, keď robia upratovacie práce, na prvom mieste umiestnili schopnosť dokončiť všetko rýchlo. Vzorové slová a frázy: okamžité, rýchle, dvojminútové atď. Udržujte zoznam čo najúplnejší, aby ste mali veľa alternatív. Pozrite sa na vlastnosti zariadení, ktoré sa predávajú v obchode - medzi nimi nájdete nápady pre názov.

3

Zapojte sa do témy Magic Button. Sú ľudia, ktorých priťahuje tajomstvo. Nerozumejú práci elektronických zariadení, ale sú spokojní a prekvapení dobrými výrobkami. Slová sa môžu objaviť: tlačidlo, elektronika, budúcnosť, mini továreň, automatický robot atď.

4

Nájdite nápad v téme „Sloboda“. Kedysi boli ľudia pripútaní k každodennému životu, pretože všetko robili manuálne. Viac domácich spotrebičov - viac slobody. Táto téma obsahuje slová: oslobodenie, čas, nezávislosť atď.

5

Za základ vezmite tému „pani“. Niektoré ženy dokážu dom rýchlo a efektívne udržiavať v perfektnom poriadku. Priťahujú ich slová: čistota, poriadok, organizácia, pohodlie atď.

6

Spojte všetky slová a frázy do jedného zoznamu. Výsledkom bol súbor tematických nápadov. Skombinujte slová a získajte zaujímavé možnosti. Niektorí kandidáti na meno budú na podpis príliš dlho. Nezamietajte ich, pretože dobrá myšlienka sa dá vyjadriť inak, inými slovami. Je dôležité získať základ pre brainstormingové stretnutie. Môže to mať napríklad podobu tlačidiel pomoci, dvojminútovej nezávislosti atď.

7

Zhromaždite rovnako zmýšľajúcich ľudí a konzultujte názov obchodu. Zoznam vám pomôže myslieť správnym smerom a rýchlo sa objaví dobré meno.

názvy obchodov s domácimi spotrebičmi

Odporúčaná