obchodné

Ako pomenovať obchod s pančuchami

Ako pomenovať obchod s pančuchami

Video: UKÁZKA ARÉNY PRO MŮJ ZÁPAS! | Majnr 2024, Júl

Video: UKÁZKA ARÉNY PRO MŮJ ZÁPAS! | Majnr 2024, Júl
Anonim

Dopyt po pančuchovom tovaru zostáva stále takmer vždy stabilný. Preto je otvorenie pančuchového tovaru vhodným riešením pre začínajúceho podnikateľa. Hlavnou vecou je predstaviť slušný sortiment a prísť s atraktívnym menom.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete vytvoriť kompetentné a atraktívne meno pre obchod s pančuchami, musíte poznať základy pomenovávania a mať dostatočne rozvinutú fantáziu. Najprv analyzujte konkurentov a vytvorte zoznam rušných mien. Pri vývoji názvu vášho obchodu je vhodné tieto slová nepoužiť, inak sa zákazníci môžu začať zmiasť.

2

Rozhodnite sa sami, či názov obchodu s pančuchami bude pozostávať z existujúcich slov alebo vytvoríte neologizmus (nové slovo, ktoré v reči predtým nebolo dostupné). Takýmto neologizmom bolo slovo Pentium. V prípade pančuchového tovaru to môže byť Impilard, Stocks options.

3

Ďalším krokom by mala byť podrobná analýza cieľového publika a zostavenie portrétu potenciálneho klienta. V prípade pančucháče to bude pravdepodobne 90% u žien vo veku 18 až 40 rokov. V tomto prípade môže názov znieť jemnejšie, hravejšie, dokonca trochu sentimentálne (napríklad „Tenké veci“, „Kúzelné nohy“ atď.). Rozhodnite sa, či budete používať ruské slová alebo možnosť zavedenia cudzích výrazov. V takom prípade sa uistite, že je to populárne slovo, ktoré počujú bežní ľudia (napríklad Lady's Legs, Woman world, atď.)

4

Potom sa môžete presunúť na najdôležitejšiu časť procesu - zostavenie zoznamu potenciálne vhodných mien a konečný rigidný výber. Je úplne dovolené uchýliť sa k pomoci slovníkov alebo encyklopédií - spravidla obsahujú veľké množstvo informácií, ktoré priemerný človek na ulici neznámy, takže šanca nájsť pôvodné slovo je pomerne vysoká.

5

Zapojte zamestnancov do vytvorenia mena - nech každý navrhne niekoľko možností, a potom si môžete usporiadať diskusiu a analýzu každej z nich. Uistite sa, že názov budúceho obchodu je dosť harmonický, jasne počuteľný a ľahko vysloviteľný.

Odporúčaná