Obchodné riadenie

Ako vymenovať mäsiarstvo

Ako vymenovať mäsiarstvo
Anonim

Obchod, ktorý predáva mäso, rovnako ako akýkoľvek iný obchod, potrebuje chytľavé a chytľavé meno. Pri otváraní takejto predajne je nevyhnutné vziať do úvahy, ako potenciálny kupujúci vníma meno - či už to pritiahne ľudí, alebo naopak, odrazí ich. Preto musíte zavolať mäsiarstvo pomocou základných princípov pomenovávania (vytváranie nových mien pre firmy a podniky) a zohľadnenia špecifík predaného tovaru.

Image

Návod na použitie

1

Poďte s menom, ktoré si ľahko zapamätáte. Nemalo by mať viac ako dve slová a samotné slová by nemali byť zložité. Napríklad „závod na spracovanie mäsa Ovchinnikov“ nie je najlepším príkladom mena. Je ťažké si ich zapamätať, čo znamená, že sa z nej nestane dobrá reklama na vaše výrobky, a naopak, môže dokonca vytlačiť zákazníkov z vášho obchodu.

2

Pri výbere názvu nezabudnite, že v tomto obchode budú predávať mäso, nie iné výrobky, a názov by mal odrážať toto. Volanie obchodu „Obchod Blackberry“ je veľmi krásne a štýlové, je však nepravdepodobné, že by si niekto kúpil klobásy. Vezmite do úvahy cieľovú skupinu obchodov, preto si určite vytvorte asociatívnu sériu so slovom „mäso“ a potom od nej začnite v procese písania názvu.

3

Nezabudnite, že meno, ktoré ste našli, by sa malo radikálne odlišovať od všetkých konkurenčných predajní. Deje sa tak tak, že vaše meno je mentálne spojené s klientom konkrétne s vašimi výrobkami a prinúti vás kúpiť si iba klobásu, párky a varené bravčové mäso.

4

Choďte na výber mena so zmyslom pre humor. Nútite zákazníkov sa smiať a budete sa o ne zaujímať. Navyše, v súlade s prvým krokom, je vtipné meno dobre zapamätané. Napríklad obchod „At Piggy“.

5

Nezabudnite zistiť všetko o existujúcich menách. Nepoužívajte názvy chránené patentom a svoje vlastné patenty, aby nikto následne neporušoval jedinečnosť mena, ktoré ste vymysleli.

6

Ak chcete zvýšiť úspešnosť svojho mena, príďte s dobrým reklamným sloganom, ktorý zohľadní všetky kroky, ktoré ste doteraz podnikli. Dobrý slogan doplní názov vášho obchodu a bude propagovať vaše výrobky oveľa lepšie ako jedno meno.

7

A čo je najdôležitejšie, nezabudnite, že napriek tomu, že dobré meno je polovicou úspechu, druhá polovica bude stále závisieť od kvality predaných výrobkov a úrovne služieb vo vašom obchode.

názvy mäsiarstva

Odporúčaná