Obchodné riadenie

Aký je názov jednotky

Aký je názov jednotky

Video: Nastavení - čas, datum, názvy místností, jednotky, spárování aktorů, ovládání RFtouch 2024, Júl

Video: Nastavení - čas, datum, názvy místností, jednotky, spárování aktorů, ovládání RFtouch 2024, Júl
Anonim

Jednotka je úradne schválený riadiaci orgán časti organizácie. Vytvára ich personálna služba z iniciatívy vedúceho. Ako správne pomenovať vytvorenú jednotku tak, aby názov odrážal jej podstatu?

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, aký typ jednotky potrebujete v mierke. Ak jednotka riadi organizáciu a je zodpovedná za efektívnosť jednotlivých oblastí podniku, pomenujte štruktúru „manažment“. Zvyčajne sa to nazýva rozdelenie veľkých firiem alebo vládnych agentúr. Manažment je podriadený menším štrukturálnym jednotkám.

2

Ak chcete pomenovať veľkú jednotku lekárskej organizácie alebo orgánu colného štátu, jeho samostatnú časť, zavolajte do štruktúry „oddelenie“. Nazývame aj rozdelenie divízie v bankovom sektore v teritoriálnom rozdelení.

3

Nazvite jednotku štruktúrovanú podľa odvetvia a funkčného oddelenia. Oddelenie, ako aj manažment, sú zodpovedné za určité oblasti organizácie. Vytvoriť oddelenie v zastúpeniach zahraničných spoločností a v podnikoch so západným modelom riadenia.

4

Zavolajte oddelenie "oddelenie", ak bude zodpovedné za organizačnú a technickú podporu konkrétnych oblastí podniku.

5

Nazývajte jednotku „služba“, ak obsahuje jednotky štruktúry, ktoré sú spojené ich funkciami a majú podobné ciele a ciele. Upozorňujeme, že jedna osoba spravuje službu centrálne. Zavolajte tiež oddelenie zodpovedné za bezpečnosť podniku alebo oddelenie ochrany práce.

6

Zavolajte na útvar „predsedníctvo“, ak jeho aktivity súvisia viac s papierom alebo prácou v pozadí.

7

Zavolajte výrobným jednotkám „dielne“ alebo „dielne“ / „laboratóriá“, aby ste pomohli udržať výrobu.

8

Rozdeľte hlavné divízie na menšie a nazývajte ich „sektor“ pre dočasné rozdelenie, „oddiel“ pre podmienené členenie, v ktorom je práca geograficky konsolidovaná, a „skupina“ pre spájanie špecialistov na vykonávanie konkrétnej úlohy.

Odporúčaná