Obchodné riadenie

Ako pomenovať obchod s potravinami

Ako pomenovať obchod s potravinami

Video: OTECKOVIA - Dráma v potravinách. Adam deti neustrážil 2024, Júl

Video: OTECKOVIA - Dráma v potravinách. Adam deti neustrážil 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa obchodovať? Chvályhodný podnik. Prenajali sme si námestie alebo postavili ulicu. Čo bude ďalej? Ďalej, pred otvorením obchodu, musíte mu pomenovať. A to nie náhodne, ale tak, aby to malo zmysel.

Image

Návod na použitie

1

Meno, ktoré bude nezabudnuteľné, popisné a ak je to možné krátke, návštevníci ľahko vnímajú a odporučia váš obchod priateľom a známym. Názov obchodu je jeho hlavným reklamným nástrojom. Pri výbere názvu obchodu nezabudnite, že musí zodpovedať charakteru činnosti. Ak je názov uvedený v obchode so stavebnými materiálmi, mal by byť spojený so stavbou.

2

Pre mnohých je vynaliezavanie názvu zložitejší proces ako otvorenie obchodu, reštaurácie alebo supermarketu. Dobré meno vás môže prinútiť hovoriť o tom v médiách aj na uliciach.

3

Je tiež potrebné venovať pozornosť osobitnej pomenovacej službe. Jeho podstatou je, že odborníci tejto služby prichádzajú s výberom mnohých možností, ktoré budú v súlade s vašimi aktivitami a špecifikami vašej predajne. Potom povinne skontrolujte možnosti v databázach, aby ste sa uistili, že všetky názvy sú jedinečné. Okrem toho odborníci kontrolujú možnosti v niekoľkých európskych jazykoch slabo slovnou zásobou, aby vylúčili nejednoznačnosť názvu.

4

Nešťastným názvom pre obchod s potravinami by napríklad bolo „Fashionista“ alebo „Zabiyaka“. Takéto názvy sú vhodnejšie pre obchody s odevmi.

Užitočné rady

Pamätajte, že úspešná, odrážajúca špecifiká názvu podniku, umožní vášmu obchodu rýchlo „rozšíriť“ primárnu klientelu, ktorá sa bude zvyšovať iba každý deň.

dobré názvy obchodov

Odporúčaná