obchodné

Čo nazvať z druhej ruky

Čo nazvať z druhej ruky

Video: exposing abuse | Jehovah's Witnesses on trial | part 2 (cc) 2024, Júl

Video: exposing abuse | Jehovah's Witnesses on trial | part 2 (cc) 2024, Júl
Anonim

Počet obchodov, ktoré predávajú použitý tovar, sa v posledných rokoch výrazne zvýšil. Mnoho začínajúcich podnikateľov preberá tento obchod, pretože ho považuje za celkom ľahký a vyžaduje minimálne investície. Všetko však nie je také jednoduché - váš obchod by sa mal k lepšiemu líšiť od konkurencie a prilákať čo najviac zákazníkov. Ako? Vrátane pôvodného a nezabudnuteľného názvu.

Image

Návod na použitie

1

Najdôležitejšou otázkou, ktorá sa obáva vlastníkov takýchto obchodov, je to, čo robiť so samotnou použitou frázou. Pre mnohých potenciálnych kupujúcich je to skutočne spojené s obdobím, keď sa v týchto obchodoch predával zápach, ktorý do Ruska priviezli charitatívne bazáre. Dnes je všetko iné - produkt vyzerá celkom dobre a v týchto obchodoch je veľa úplne nových vecí s neslávne známymi značkami. Ako byť Chcete na znak napísať slovo „druhý“ alebo nie? Ak plánujete okrem použitých vecí predať aj tzv. „Zásobu“ (a pravdepodobne to bude tak, pretože tí istí dodávatelia prinesú iný druh tovaru), napíšte kontroverznú slová vo veľmi malej tlači alebo ich úplne zahodíte. Poďte so synonymom ako „Second Wind“. Alebo poraziť menej jasné slovo „zásoba“. Napríklad v jednom z regiónov je obchod zvaný StockBrands. Sonorné meno, chytľavé písmo, firemné štítky na oblečení s rovnakým názvom - všetko je ako v skutočných vintage obchodoch. Kupujúci sa nehanbí priznať, kde kupuje oblečenie.

2

Prepis latinčiny je veľmi pohodlný a logický krok na písanie názvu vášho obchodu. Oblečenie je skutočne európske, takže nedôjde k žiadnym rozporom. Vyhnite sa dlhým titulom. Ideálnou voľbou sú dve slová, ktoré sa dobre kombinujú. Spýtajte sa anglicky a francúzsky hovoriacich priateľov, prezrite si slovníky. Je možné, že tu bude nájdená zaujímavá a nezáväzná kombinácia slov.

3

Humor nie je dobrý nápad, keď hľadáte názov obchodu. Majte na pamäti, že niektorí z vašich zákazníkov budú ľudia, ktorí by sa radi obliekali na náročnejších miestach, ale na to nemajú dostatok finančných prostriedkov. Nebráňte ich hrdosti. Z rovnakého dôvodu nezneužívajte slová ako „super lacné“, „za nič“, „dajte zadarmo“. Takéto chytľavé frázy sú vhodné na predaj v bežných obchodoch, ale nie sú vhodné pre použité publikum.

4

Môžete sa však obrátiť na svoje ďalšie publikum - ľudí, ktorí hľadajú také lacné oblečenie ako originálne, ktoré si nemôžete kúpiť v bežných nákupných centrách. Umelci, novinári a iní tvoriví ľudia sa potešia, že upadnú do malého obchodu, v mene ktorého sa budú hrať slová „vintage“, „original“ a podobne.

5

Väčšina second-hand obchody predáva dámske, pánske a detské odevy. Ak sa však chcete špecializovať na niektorú z týchto kategórií, v nadpise to zdôraznite. To isté platí pre domáce potreby - ak máte vo svojom sortimente veľa záclon, uterákov, obrusov a obrúskov, môže to byť zaujímavá návnada, o ktorej musíte kupujúceho informovať.

Odporúčaná