obchodné

Ako získať taxislužbu

Ako získať taxislužbu

Video: CANCUN & PUERTO MORELOS - 8 TRAVEL TIPS & HACKS To Know BEFORE You Go | Mexico Travel Guide 2020 2024, Júl

Video: CANCUN & PUERTO MORELOS - 8 TRAVEL TIPS & HACKS To Know BEFORE You Go | Mexico Travel Guide 2020 2024, Júl
Anonim

Licenciu na právo prepravovať cestujúcich vydáva už registrovaná IP alebo LLC. Preto nezabudnite najprv prejsť všetkými fázami registrácie podnikateľskej činnosti. A až potom sa obráťte na osobitný orgán vydávajúci licencie - v každom regióne sa nazýva inak.

Image

Návod na použitie

1

Zhromaždite potrebné dokumenty na získanie licencie. V rôznych regiónoch je balík dokumentov odlišný. Napríklad v Moskve budete potrebovať cestovný pas, kópiu osvedčenia o evidencii vozidla, výpis z Unified State Register právnických osôb alebo USRIP, kópiu zmluvy o prenájme (ak je vozidlo prenajaté). V iných regiónoch možno budete potrebovať osvedčenie o registrácii jednotlivého podnikateľa alebo LLC, daňové osvedčenie o nedoplatkoch, osvedčenie o technickej kontrole a overené kópie týchto dokladov.

2

Ak máte v pláne zorganizovať dopravu v hlavnom meste, kontaktujte, prosím, ministerstvo dopravy a rozvoja cestnej dopravnej infraštruktúry v Moskve. V Petrohrade - do dopravného výboru mestskej správy. V iných regiónoch sa podobnými úlohami zaoberajú tieto orgány - podobné cestnej správe v mestskej správe.

3

Náklady na licenciu sa líšia aj v rôznych regiónoch Ruskej federácie. Napríklad v hlavnom meste sa vydáva bezplatne. V Petrohrade budete musieť za licenciu zaplatiť 4 500 rubľov. V iných regiónoch sa náklady pohybujú od 500 do 3 000 rubľov. Licencia sa vydáva na konkrétne vozidlo, takže ak sa zmení číslo vozidla, bude potrebné získať povolenie znova.

4

Úradníci by si mali skontrolovať vaše dokumenty a vydávať licenciu najviac na mesiac. Toto povolenie sa vydáva na päť rokov. Upozorňujeme, že licenčný preukaz musí obsahovať úplné informácie o vás ako dopravcovi: celé a skrátené meno vašej spoločnosti, vaše priezvisko, meno, priezvisko, bydlisko, podrobnosti o cestovnom pase. Licencia by mala obsahovať aj informácie o vašej taxi - značke, modeli, ŠPZ. Musí sa uviesť aj názov orgánu, ktorý vydal prepravné povolenie, platnosť licencie, číslo a dátum vydania.

Odporúčaná