ostatné

Ako získať taxík

Ako získať taxík

Video: Ako získať najvzácnejší vlak v train taxi(hipe 10 likes) 2024, Júl

Video: Ako získať najvzácnejší vlak v train taxi(hipe 10 likes) 2024, Júl
Anonim

Z množstva rôznych MHD vynikajú svojou rýchlosťou a pohodlím mikrobusy. Je to tá, ktorá sa teší najväčšej obľube u stále populujúcej populácie. O rentabilite tohto druhu podnikania svedčí skutočnosť, že existuje veľa mikrobusov, v meste sa nenachádza taký okres, v ktorom mikrobus nejde.

Image

Návod na použitie

1

Založenie podniku sa začína flotilou, výber automobilov je dosť organický z dôvodu vysokých ciel a vysokých nákladov na dovážané autá. Potrebnú dopravu si treba vybrať z domácej výroby, ktorá je spravidla vo všetkých ohľadoch nižšia ako dovážané analógy.

2

Ak si zakúpite lacnejšiu alternatívu, ktorá nie je vhodná na prevádzku taxislužby na pevnej linke, budete ju musieť neskôr prerobiť, čo so sebou nesie nielen dodatočné hotovostné náklady, ale aj stratu drahocenného času. Skúseným podnikateľom sa odporúča, aby sa uchýlili k tejto metóde.

3

Nie je však vôbec nutné okamžite kupovať autá do nehnuteľnosti, je možné si ju prenajať, čím sa zníži počiatočná investícia do podnikania a zároveň sa zabráni plateniu dane z nehnuteľností. Záloha bude predstavovať približne 30% nákladov na mikrobus a priemerná životnosť taxislužby trvá približne 4 roky. Okrem toho nezabudnite, že až 8% z celkových nákladov na auto bude poistenie.

4

Po dokončení taxi premýšľajte o údržbe, oprave, parkovaní a umývaní, ako aj o nákladoch na palivo. Výška nákladov závisí od priemerného počtu najazdených kilometrov za deň, dostupnosti vlastnej služby. Podnikatelia okamžite začínajú uvažovať o znížení nákladov, najúčinnejším spôsobom je prenajať si parkovisko mimo mesta. Okrem toho existuje vždy možnosť dohodnúť sa na priamych dodávkach náhradných dielov a paliva, čo výrazne zníži náklady na ich náklady.

5

Pravidlá prepravy tovaru a osôb sú upravené občianskym zákonníkom a nariadením o licenciách. Existujú iba tri licencované činnosti:

- preprava cestujúcich vozidlami vybavenými na prepravu až 8 osôb;

- obchodná preprava osôb autom;

- preprava tovaru s nosnosťou viac ako 3, 5 tony.

Licencia je platná 5 rokov. Ak chcete získať minibus, obráťte sa na miestneho zástupcu ministerstva dopravy a zozbierajte tieto dokumenty: kópie základných dokumentov, žiadosť o potrebnú licenciu, kópiu osvedčenia o registrácii u daňových orgánov a kópiu osvedčenia o osvedčení osobami zodpovednými za bezpečnosť cestnej premávky.

6

Aby ste mohli začať, dokumenty musia byť skontrolované licenčným úradom, preto nezabudnite zaplatiť licenčný poplatok.

Venujte pozornosť

Vynikajúcim doplnkovým zdrojom príjmu je reklama na taxislužbách na pevnej trase.

Užitočné rady

Najmenší príjem dostáva flotila s najviac 5 vozidlami. Existuje len veľmi málo spôsobov, ako zvýšiť príjem, skúste znížiť náklady a postupne zvýšiť flotilu.

ako zorganizovať minibus v roku 2018

Odporúčaná