Obchodné riadenie

Ako zariadiť väzbu

Ako zariadiť väzbu

Video: AudioFuse 8Pre Tutorials | Episode 2 - Connectivity and Integration 2024, Júl

Video: AudioFuse 8Pre Tutorials | Episode 2 - Connectivity and Integration 2024, Júl
Anonim

Dve organizácie môžu medzi sebou uzavrieť dohodu o úschove, podľa ktorej jedna z nich prevedie a druhá dostane inventár na uskladnenie. V tomto prípade prvá organizácia platí za svoje skladovanie a druhá - zaručuje ich bezpečnosť a včasný návrat. Je potrebné vydať väzbu v súlade s odd. 47 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie.

Image

Návod na použitie

1

Uzavrieť dohodu o bezpečnej úschove a preniesť položky zásob do skladu do úschovy. V súlade s odsekom 2 čl. 887 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie, že veci sú odvedené do skladu na úschovu, depozitár potvrdí potvrdením o prijatí, prijatí alebo inom dokumente s podpisom vydaným vkladateľovi, t. vám. Účtovanie tovaru v skladovacích priestoroch v skladoch depozitára sa vykonáva vyplnením jednotných formulárov primárnych dokladov. Plnia sa v súlade s pokynmi schválenými vyhláškou Goskomstatu z Ruska z 8. septembra 1999 č. 66.

2

Každá transakcia sa vykonáva dvojstranným aktom o prijatí a prevode, ktorý je podpísaný depozitárom a depozitárom (formulár č. MX-1), ako aj úkonmi pri vrátení zásob (formulár č. MX-3). Akceptačné osvedčenie, počet kópií a úplnosť balíka dokumentov sú uvedené v dohode o skladovaní. Zákon o návrate osoby je vyhotovený dvojmo.

3

Ak je potrebné uskladnené zariadenie používať na predvádzanie, ako aj na získavanie tovaru a materiálu od správcovskej organizácie, vymenujte zodpovednú osobu na príkaz vedúceho. Musí to byť zamestnanec depozitnej organizácie na plný úväzok. Podľa objednávky by mal byť zodpovedný za uskladnenie tohto zariadenia, ktoré dočasne dostal na účely demonštrácie ako vzorky, ako aj za včasný prenos alebo prijatie tohto zariadenia na úschovu.

4

Hlavné dokumenty, podľa ktorých sa vyhotovuje opatrovníctvo a monitoruje sa materiálna zodpovednosť za tovar a materiály, sú úkony vyplnené vo formulároch č. MX-1 a MX-3. Podľa týchto dokumentov môžete presne určiť obdobia, počas ktorých bolo zariadenie alebo iný tovar a materiál vo väzbe v špecializovanej organizácii alebo u vkladateľa ako vzorka.

  • Uznesenie vlády Goskomstatu z 8. septembra 1999 č. 66
  • prijaté do úschovy

Odporúčaná