ostatné

Ako navrhnúť salón na mieru

Ako navrhnúť salón na mieru

Video: Karak - Full Movie 2024, Júl

Video: Karak - Full Movie 2024, Júl
Anonim

Moderný interiér pre úpravu závesov by mal byť vyzdobený tak, aby vytvoril atmosféru pohodlia od prahu. Interiérový dizajn by mal byť nielen módny, ale tiež v súlade so všeobecným konceptom miestnosti, ktorý by mal návštevníkom poskytovať veľké estetické potešenie, vytvárať pocit relaxácie a harmónie.

Image

Návod na použitie

1

Vypracujte celkový koncept a dizajn celej miestnosti. Má zmysel rozdeliť ho na zóny v súlade s vystavenými materiálmi: klasický, moderný, high-tech atď. Presne implementovaný a profesionálne navrhnutý dizajn interiéru salónu nielenže okamžite informuje návštevníka o kvalite služieb ponúkaných v salóne, ale tiež optimalizuje prácu zamestnancov. A aby sa každý nový návštevník stal stálym zákazníkom vášho salónu, musí jeho dizajn vyčnievať z iných salónov, ktoré poskytujú podobné služby, konkrétne musia byť originálne.

2

Používajte predávané látky. Vyrábajte závesy, odhaľte modely, oblečte si figuríny po častiach. Klienti takého salónu sú fanúšikmi kilometrov látky a je žiaduce, aby vaša prikrývka vyhovovala ich vkusu. Pre „plážovú zónu“ (hodváb, organza, šifón, krep) sú pre „kávu“ najvhodnejšie tkaniny teplých farieb - všetky odtiene hnedej, béžovej, smotanovej. Položte textílie na vodorovné alebo naklonené roviny, použite servírované stoly a figuríny na okno. Farby červenej, oranžovej a dokonca fialovej farby fungujú pri vizualizácii na stene veľmi dobre. Pretože všetky tieto silné farby sú na jednej strane farebného kolieska, ich použitie v žiadnom prípade neunaví vaše oči.

3

Používajte nábytok, prvky krásnych domácich pomôcok, stolíky, vyrábajte postele s modelmi, ktoré predávate. Pamätajte, že záclony sa veľmi často kombinujú s posteľnou bielizňou a posteľnou bielizňou.

4

Návrhári zvyčajne používajú fotografiu v interiérových dekoráciách. Expozícia sa musí meniť často, najmenej raz týždenne.

5

Ponechajte miesto na výstavu a predaj, spravidla je umiestnené vo vnútri salónu, aby kupujúci mohli najskôr skontrolovať vaše textílie a až potom, keď môžu okná ozdobiť.

Odporúčaná