ostatné

Ako zistiť, čo organizácia robí

Ako zistiť, čo organizácia robí

Video: Blaha o zmenách v zákonníku práce: Neoliberálny prevrat 2024, Júl

Video: Blaha o zmenách v zákonníku práce: Neoliberálny prevrat 2024, Júl
Anonim

Niekedy sa vyskytnú situácie, keď potrebujete zistiť, čo organizácia robí, aby určila, či je vhodná na spoluprácu, alebo tak, aby osoba mohla vyriešiť svoj špecifický problém. Existuje niekoľko spôsobov, ako to urobiť.

Image

Návod na použitie

1

V prípade, že poznáte telefónne číslo organizácie, o ktorú máte záujem, môžete mu zavolať a priamo sa opýtať na smer svojej činnosti. Ak chcete zistiť telefónne číslo, zadajte príslušnú požiadavku do vyhľadávacieho nástroja na internete alebo zavolajte na help desk svojho mesta.

2

Ak má organizácia v sieti svoju vlastnú webovú stránku, pozrite si zoznam produktov alebo služieb, ktoré ponúka. Na základe získaných informácií môžete získať aj predstavu o tom, čo spoločnosť robí. Ak je spoločnosť v adresári (napríklad v „Yellow Pages“), prečítajte si názov položky, do ktorej je zapísaná.

3

V prípade, že sa chystáte nadviazať vzťahy s komoditami a peniazmi s určitou spoločnosťou, budete potrebovať niekoľko dokumentov na uzavretie zmlúv. Vyžiadajte si medzi nimi informačný list Výboru pre štátnu štatistiku (Roskomstat), v ktorom sú uvedené hlavné a doplnkové činnosti organizácie.

4

Môžete tiež požiadať o výpis z Unified State Register of Legal Entities. Informácie o inej spoločnosti sú poskytované za platených podmienok. Overte si u štátneho daňového úradu výšku štátneho poplatku, vyplňte potvrdenie a zaplatte ho na pobočke ruskej Sberbank.

5

Vyžiadajte si voľný formulár pre výpisy zo štátneho registra o spoločnosti, o ktorú máte záujem, priložte potvrdenie o platbe s bankovkami. Hotové vyhlásenie urobte po termíne (zvyčajne päť pracovných dní). Výpis bude obsahovať aj informácie o hospodárskych činnostiach podniku.

6

A nezabudnite, že vždy môžete prísť do organizácie a osobne sa učiť od zamestnancov o rozsahu ich podnikania. V prípade potreby sa vopred dohodnite s odborníkom alebo manažérom, aby ste nestratili čas čakaním v rade.

Odporúčaná