obchodné

Ako organizovať detské vývojové stredisko

Ako organizovať detské vývojové stredisko
Anonim

Detské centrum - so skúseným prístupom, celkom sľubnou záležitosťou. Čo je navyše z organizačného hľadiska dosť jednoduché. Môže byť vytvorený bez toho, aby mal veľa skúseností s podnikaním. Avšak - o všetkom v poriadku.

Image

Návod na použitie

1

Podľa odborníkov je segment detských zábavných centier v súčasnosti jedným z najziskovejších sektorov zábavného priemyslu. Záujem o neho rastie tak zo strany štátnych organizácií, ako aj zo strany súkromných štruktúr. Charakteristickým rysom súčasného štádia vývoja trhu pre detskú zábavu v Rusku je jeho prienik do regiónov.

2

Obchodný proces organizácie detského vývojového strediska možno rozdeliť do 4 veľkých etáp. Preskúmajte trh. Identifikujte svojich budúcich konkurentov. Analyzujte ich prácu. Zistite, ako priťahujú zákazníkov. Budete tak predstavovať dopyt po službách detského centra a budete tiež môcť premýšľať o možnostiach budúcej reklamnej kampane.

3

Nájdite vhodnú izbu. Pri výbere venujte pozornosť takým faktorom, ako sú: počet podlaží, prítomnosť blízkych dopravných trás a tokov pre chodcov, odľahlosť od hlavných ulíc, prítomnosť komunikácií spojených s priestorom, oprava, oblasť, prítomnosť vnútorných priestorov, ktoré sa budú používať pre triedy s deťmi atď.

4

Vyhľadávanie a nábor zamestnancov. Je vhodné, aby ľudia, ktorí majú vzdelanie učiteľov, s vami spolupracovali. Najvyhľadávanejšími špecialistami pre detské centrá sú psychológovia, učitelia jazykov atď.

5

Hlavnou cieľovou skupinou rozvojových centier sú rodiny s deťmi žijúcimi v susedných štvrtiach. Distribuujte reklamy v oblasti niekoľko týždňov pred začiatkom prác. Uveďte úplný zoznam služieb, ktoré môžete poskytovať v centre. Podrobne a láskavo konzultujte telefonicky.

6

Pri výbere spôsobu zdanenia práce detského centra sa s najväčšou pravdepodobnosťou zastavíte na STS so sadzbou 6% z príjmu. Na prijatie platby budete potrebovať pokladňu. Nezabudnite zahrnúť náklady na jeho nákup a registráciu do pôvodného plánu nákladov.

Odporúčaná