nepopulárne

Ako organizovať dodávky potravín do reštaurácií

Ako organizovať dodávky potravín do reštaurácií

Video: Loove restaurant by Vegana - vegánska reštaurácia Bratislava - Ružinov 2024, Júl

Video: Loove restaurant by Vegana - vegánska reštaurácia Bratislava - Ružinov 2024, Júl
Anonim

Jedným zo sľubných druhov podnikateľských aktivít je organizácia dodávky potravín do kaviarní a reštaurácií. Prežitie stravovacích podnikov závisí predovšetkým od kvality jedál, ktoré ponúkajú svojim návštevníkom. Preto v boji proti konkurentom veľa reštaurátorov staví a propaguje ekologickú čistotu a čerstvosť surovín. Potrebujú produkty, ktoré si nemôžete kúpiť v bežnom obchode.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa rozhodnete zariadiť donášku potravín do reštaurácií, začnite s obchodným plánom. Mali by ste najprv pochopiť, že vaša spoločnosť bude nielen prepravovať výrobky, ale tiež zaručovať kvalitu a čerstvosť všetkého, čo bude ponúkané reštaurátorom.

2

Preto budete potrebovať špeciálnu prepravu vybavenú chladiacimi jednotkami počas prepravy, v ktorej výrobky zostanú čerstvé po dlhú dobu. Okrem toho budú potrebné bežné automobily na prepravu konzervovaných a potravín, ktoré sa nedajú rýchlo kaziť.

3

Zvážte kúpu alebo prenájom miestnosti pre sklad potravín, v ktorej musia byť nainštalované aj chladničky. Umožní vám to mať vždy malú dodávku alebo ponechať produkt v prípade vyššej moci, ako aj v prípade, že ho zákazník odmietne dodať.

4

Kontaktujte majiteľov reštaurácií vo vašom meste. Uzavrieť dodávateľskú zmluvu. Zistite ich potrebu produktov: množstvo, sortiment. Porozprávajte sa s nimi o kontrole kvality a akceptácii produktu. Neváhajte okamžite na veľkých objednávkach, vašou úlohou je etablovať sa ako spoľahlivý partner.

5

Navštívte najbližšie poľnohospodárske farmy a roľnícke farmy. Dohodnúť sa na spolupráci, uzavrieť zmluvy na dodávky zeleniny, mäsa, mlieka, hydiny a vajec. Nájdite špecializované predajne, v ktorých si môžete kúpiť exotické výrobky: kvalitný olivový olej, kvalitné olivy, sardely, kapary, polotovary na výrobu dnešných módnych japonských jedál. Ak chcete dokončiť objednávky, môžete začať pracovať s niekoľkými veľkoobchodníkmi alebo veľkými reťazcami, ako je METRO Cash & Carry.

6

Objednajte si a pravidelne aktualizujte svoje vlastné webové stránky. V ideálnom prípade, samozrejme, potrebujete IT technológie, ktoré spájajú internetový obchod, systém spracovania objednávok a systému obstarávania produktov, skladové sklady a výber objednávok a správu prepravy do jedného informačného priestoru. Ale to je záležitosť budúcnosti. Začnite a nezabudnite, že dlhá cesta začína malým krokom.

Odporúčaná