obchodné

Ako zariadiť dodávku sushi

Ako zariadiť dodávku sushi

Video: ako sa robí sushi 2024, Júl

Video: ako sa robí sushi 2024, Júl
Anonim

Japonská kuchyňa sa stáva každým rokom obľúbenejšou. Objednávať sushi doma alebo v kancelárii - to znamená zariadiť si malú dovolenku pre seba. Dodanie suši sa tak môže stať pomerne výnosným a sľubným obchodom, ak je správne organizované.

Image

Budete potrebovať

miestnosť pod kuchyňou; zariadení; minimálny súbor výrobkov a prísad; sklo; kuchár oboznámený s varením japonských jedál; dispečer na prijímanie objednávok; osobné auto na dodanie; telefónny alebo internetový prístup na komunikáciu so zákazníkmi; finančné prostriedky na reklamu.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa na daňovom úrade ako samostatný podnikateľ. Ak sa v budúcnosti rozhodnete pre rozvoj svojho podnikania a otvoríte napríklad japonskú reštauráciu, môžete sa zaregistrovať ako LLC. Po registrácii sa spojte s hasičským zborom a hygienicko-epidemiologickou službou, aby ste získali povolenie na podnikanie v oblasti výživy.

2

Prenajať izbu a zariadiť. Do kuchyne vložte stôl na rezanie a prípravu sushi. Predám nože, krájacie dosky, vidličky, lyžice, hrnce a iné druhy kuchynského náradia. Nezabudnite si kúpiť obedové škatule, v ktorých zabalíte objednávku, špáradlá, jednorazové japonské paličky. Nájdite dodávateľov vopred alebo na trhu, kde budete kupovať výrobky (ryža, ryby, morské riasy). Získajte chladničku na skladovanie potravín.

3

Usporiadajte miesto na prijímanie objednávok, kde musí byť nainštalovaný počítač s prístupom na internet a priamy telefón na prijímanie a spracovanie objednávok.

4

Nájomný personál - kuchár, vodič na dodávku suši a dispečer, ktorý prijíma objednávky. Šéfkuchár musí byť schopný uvariť rôzne sushi. Je vhodné vziať tohto zamestnanca s bohatými skúsenosťami. Vodič musí byť zdvorilý a úhľadný, zákazníci sa s ním stretnú najčastejšie, čo znamená, že jeho vzhľad bude rozhodujúci pri vytváraní dojmu o vašej firme. Dispečer by však mal reagovať pohotovo, s príjemným hlasom a slušným spôsobom. Prijme objednávku, čo znamená, že musí byť schopný komunikovať so zákazníkmi.

5

Urobte zo svojho sushi reklamu reklamu. Tlačte letáky s fotografiami hotových jedál a uvedením cien. Uverejnite oznámenie o dodávke sushi na internete a v televízii.

Užitočné rady

Pamätajte, že kľúčom k úspechu vašej firmy poskytujúcej sushi bude iba dobrá povesť a priateľský prístup ku všetkým zákazníkom.

Súvisiaci článok

Ako si objednať lacné pečivo a sushi?

ako otvoriť dodávku sushi

Odporúčaná