obchodné

Ako organizovať inkasnú agentúru

Ako organizovať inkasnú agentúru

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl
Anonim

Podľa laika sú zamestnancami spoločnosti špecializujúcej sa na vymáhanie pohľadávok muži so silnou postavou s baseballovými pálkami v rukách. V skutočnosti v agentúrach, ktoré poskytujú služby zberu, vedia desiatky spôsobov, ako uvažovať o mŕtvom rytme bez toho, aby sa uchýlili k hrubej sile. A tým, že ľuďom pomáhate splácať dlhy legálne, môžete zarobiť veľmi dobré peniaze.

Image

Budete potrebovať

  • Osvedčenie o registrácii IP a bankový účet
  • Štandardne vybavená kancelária
  • Auto na „pracovné“ výlety
  • Niekoľko zamestnancov vrátane profesionálneho právnika
  • Základňa potenciálnych klientov

Návod na použitie

1

Usadiť sa v niektorých izbách, ktorých prenájom nebude stáť veľa peňazí. Kancelária nevyžaduje žiadne špeciálne vybavenie - iba nábytok, niekoľko telefónov a počítačov. Hlavným nástrojom zamestnancov inkasnej spoločnosti je vynaliezavosť a dobrá znalosť zákonov, takže pracovníci rozhodujú o všetkom vo vašom podnikaní, nie o technickom vybavení.

2

Nájdite svojich pomocníkov - tých, ktorí v skutočnosti budú konať podľa zabudnutých dlžníkov. V prvom rade je to kvalifikovaný právnik, ktorý vie, akým spôsobom je skutočne možné donútiť neplatičov splatiť pohľadávky. Druhý zamestnanec (jeden alebo viac), ktorý budete potrebovať, nemá určitú kvalifikáciu, ale vhodnú sadu osobných kvalít. Táto osoba bude komunikovať tak so samotnými dlžníkmi, ako aj s ľuďmi z ich okolia - príbuznými a kolegami - s cieľom nájsť ďalší vplyv a vyriešiť problém skôr, ako zasiahne tvrdý zákon.

3

Začnite aktívne ponúkať svoje služby vymáhania pohľadávok tým, ktorí ich podľa vášho názoru s najväčšou pravdepodobnosťou potrebujú. V prvom rade ide o úverové organizácie (banky) a obchodné spoločnosti, aj keď niektoré z nich majú vlastné oddelenia pre prácu s pohľadávkami. Na samom začiatku sa musíte vedieť prihlásiť v podnikaní a získať takúto šancu, využiť každú príležitosť a hľadať zákazníkov pomocou technológie priameho predaja.

Užitočné rady

Motivačným faktorom pre vašich zamestnancov by malo byť percento, ktoré sa im vyplatí zo sumy, ktorú spoločnosť dostane za dokončenú objednávku, dôraz by sa nemal pri vyplácaní mzdy netýkať platovej časti, ale skôr „percenta“.

Pokúste sa hľadať zákazníkov medzi právnickými osobami - serióznymi spoločnosťami, svedomitým plnením povinností, o ktorých nemá vaša spoločnosť pochybnosti, inak samotná inkasná agentúra bude potrebovať služby, aby „splatila“ svoje dlhy.

Recenzný článok o vlastnostiach kolekčnej firmy.

Odporúčaná