obchodné

Ako zorganizovať predaj automobilov

Ako zorganizovať predaj automobilov

Video: Ako fungujú internetové podvody s predajom áut - volant.tv 2024, Júl

Video: Ako fungujú internetové podvody s predajom áut - volant.tv 2024, Júl
Anonim

V každej významnej metropole existuje veľké množstvo predajcov automobilov, ktorí svojim zákazníkom ponúkajú široký výber automobilov. Mnoho kupcov, ktorí pomaly prechádzajú týmito obchodmi, tajne snívajú o vlastnom salóne.

Image

Budete potrebovať

  • - investície;

  • - Obchodná dohoda;

  • - Miestnosť 600 - 700 metrov štvorcových.

Návod na použitie

1

Prvým a kľúčovým bodom pri otváraní obchodu s automobilmi je výber miesta. Ideálnou možnosťou je salónik pozdĺž jednej z najrušnejších ulíc v meste. Môžete sa dokonca usadiť na okraji mesta, ak celé mesto, v ktorom žijete, môže byť obkľúčené o tri štvrtiny hodiny.

2

Okrem toho musíte vybrať značku, ktorej produkty budete prezentovať vo svojom obchode. Musíte uzavrieť obchodnú zmluvu s držiteľmi autorských práv tejto značky, potom môžete voľne predávať autá.

3

Odborníci odporúčajú nielen organizovanie predaja automobilov. Oveľa väčší efekt bude mať veľké stredisko, kde zákazníci môžu využívať aj služby servisného strediska a nakupovať potrebné náhradné diely. Pre potenciálnych kupujúcich bude oveľa pohodlnejšie vykonávať všetky operácie so svojím autom na jednom mieste ako navštíviť niekoľko miest.

4

Na vytvorenie moderného obchodného zástupcu v oblasti automobilov je potrebných asi 650 - 700 metrov štvorcových, z ktorých 250 bude vyhradených pre show room (miesto na vystavenie modelov), 300-350 pre autoservis a zostávajúca plocha bude obsadená priestormi pre administratívu. Pre showroom je potrebné prideliť veľa priestoru (v priemere 35 m2), aby sa potenciálny kupujúci mohol slobodne oboznámiť s ponúkaným tovarom.

5

Minimálne náklady na výstavbu sa môžu pohybovať od 600 tisíc do jedného a pol milióna dolárov. V priemere je doba návratnosti podniku päť až šesť rokov. Výška investície sa môže líšiť v závislosti od značky, ktorú zastupujete. Ak ste predajcom propagovanej značky (BMW, Volkswagen, Lexus, atď.), Potom je pravdepodobné, že vám spoločnosť môže poslať svojho vlastného architekta, ktorý navrhne váš interiérový dizajn. Spravidla sa jeho služby platia z fondu koncernu. Ale služby dizajnéra už budete musieť zaplatiť vy.

6

Okrem toho bude mať technický rozpočet vplyv na rozpočet stavby. Ak je potrebné dokončiť niektoré ďalšie priestory alebo prestavať vchod, môže to trvať až tristo tisíc dolárov. Ak je potrebné, aby predajca automobilov bol postavený od nuly, potom môže účet platiť milióny dolárov.

ako zorganizovať predajňu automobilov

Odporúčaná