obchodné

Ako usporiadať obchod s potravinami

Ako usporiadať obchod s potravinami

Video: OTECKOVIA - Dráma v potravinách. Adam deti neustrážil 2024, Júl

Video: OTECKOVIA - Dráma v potravinách. Adam deti neustrážil 2024, Júl
Anonim

Napriek množstvu maloobchodných reťazcov je v mnohých oblastiach nedostatok malých obchodov s potravinami. Preto môže organizácia takého obchodu v niektorých prípadoch vyriešiť problémy obyvateľov a priniesť podnikateľovi dostatočný zisk.

Image

Budete potrebovať

kontakty s dodávateľmi, priestormi, predajcami, registráciou, reklamou

Návod na použitie

1

Zaregistrujte spoločnosť s ručením obmedzeným - LLC. Toto sa môže urobiť nezávisle alebo s pomocou spoločnosti na registráciu právnických osôb. Špecialisti pomôžu vypracovať podklady a predložiť ich súpravu daňovému úradu. Poplatok za organizovanie LLC bude 4 000 rubľov. Ak máte v úmysle predávať alkohol, musíte na to získať licenciu. Spoločnosť to tiež môže urobiť za vás.

2

Nájdite skladový priestor. Veľa záleží na miestnosti, pretože nikto nebude vedieť o nepostrehnuteľne umiestnenom obchode. Prejdite sa po okolí, kde sa očakáva otvorenie obchodu. Určite sú v ňom miesta, kde je veľa obytných budov, ale všetky obchody sa nachádzajú pomerne ďaleko od nich. Takéto miesto je celkom vhodné na otvorenie nového obchodu s potravinami. Môžete si tiež prenajať izbu na "živom" mieste - neďaleko od autobusovej zastávky na rušných uliciach.

3

Je dôležité, aby obchod mal presne sortiment tovaru, ktorý je v tejto oblasti žiadaný. Ak chcete zistiť, čo obyvatelia susedných domov uprednostňujú, choďte do susedných obchodov a zistite, aký dosah majú. Sledujte, čo sa berie častejšie a čo menej. Vytvorte zoznam dobre predaných výrobkov. Je potrebné určiť, ktoré cenové kategórie sa predávajú úspešnejšie ako ostatné.

4

Na základe zoznamu predaných produktov nájdite dodávateľov. Ich kontakty sú na internete. Je lepšie ísť osobne na stretnutia - ušetrí vám to čas a možno získate zľavy.

5

Prenájom dvoch predajcov. Predajca v obchode s potravinami nemusí predávať žiadne špeciálne talenty, takže je celkom možné brať ľudí bez pracovných skúseností. Platba za prácu v Moskve je približne 10 - 15 tisíc rubľov. Tiež si najmite účtovníka (lepší ako príchod, pretože ho nepotrebujete celý deň).

6

Uistite sa, že je váš obchod viditeľný. Ak to chcete urobiť, urobte jasné znamenie s podsvietením v tme. Ak sa váš obchod nachádza na nádvorí, umiestnite na ulicu ukazovateľ. Na chodník môžete nakresliť aj šípky.

ako zorganizovať prácu v obchode

Odporúčaná