obchodné

Ako organizovať svoju spoločnosť

Ako organizovať svoju spoločnosť

Video: Oteckovia (499) - v utorok 2. 2. 2021 o 17:55 na TV Markíza 2024, Júl

Video: Oteckovia (499) - v utorok 2. 2. 2021 o 17:55 na TV Markíza 2024, Júl
Anonim

Je potrebné organizovať spoločnosť tak, aby boli zamestnanci motivovaní zvyšovať zisky, ktoré prinášajú, a zároveň nebudú významnou nákladovou položkou.

Image

Budete potrebovať

- počítač

Návod na použitie

1

Ak sa chystáte otvoriť spoločnosť, napíšte všetky aktivity, do ktorých sa spoločnosť priamo zapojí. Odhadnite objem a vypočítajte počet ľudí, ktorí sú pre spoločnosť nevyhnutní na dosiahnutie zisku. Kľúčovým faktorom v tomto prípade je rozdelenie zodpovedností medzi niekoľko zamestnancov a rozdelenie zodpovedností tak, aby úspech predchádzajúceho z nich závisel od každého z nich.

2

Majte systém na sledovanie času. Je potrebné, aby každý zamestnanec vyplnil dennú správu o vykonanej práci, respektíve s časom, ktorý strávil na nej. Všetky správy musia prísť k vám osobne alebo osobe zodpovednej za správu vašej spoločnosti. Uschovajte si tiež mesačný a ročný výkaz, aby ste mohli odhadnúť percento pracovnej záťaže vašich zamestnancov.

3

Pravidelne organizujte spoločné podujatia na udržanie kolektívnej nálady. Dodržiavajte taktiku demokratického riadenia, udržiavate tak spoločného tímového ducha a motivujte zamestnancov k dosahovaniu lepších výsledkov.

Venujte pozornosť

V žiadnom prípade nedovoľte konflikty medzi pracovníkmi

Užitočné rady

Využite metódy sociálnej motivácie - vytvorte v tíme priateľskú a priaznivú atmosféru.

Odporúčaná