Druhy činností

Ako otvoriť náborovú agentúru

Ako otvoriť náborovú agentúru

Video: SOŠ PG LC - Náborový videoklip (2019) 2024, Júl

Video: SOŠ PG LC - Náborový videoklip (2019) 2024, Júl
Anonim

Podnikateľská činnosť by mala začať potenciálnym podnikateľom hodnotiť svoje finančné možnosti na realizáciu projektu, ako aj dopyt po službách pre vybraný druh činnosti v danej oblasti. Ak ste si po vyhodnotení situácie uvedomili, že takáto udalosť je na dosah, pokojne sa vydajte na dosiahnutie svojho cieľa.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť agentúru pre nábor domácich pracovníkov, musíte získať licenciu na vykonávanie tohto druhu podnikateľskej činnosti. Ak ste registrovaní ako samostatný podnikateľ v štátnom registri, pokračujte v registrácii živnostenského oprávnenia. Ak nie, potom prejdite procesom registrácie ako IP a potom požiadajte o licenciu. Po získaní práva na tento druh činnosti môžete pokračovať v otvorení agentúry.

2

Najprv sa rozhodnite, v ktorých priestoroch sa náborová agentúra bude nachádzať. Aby ste vytvorili pozitívny dojem a určité vybavenie pre klientov, musíte si prenajať malú kanceláriu, ktorá by mala pozostávať najmenej z dvoch izieb.

3

Vybavte priestory agentúry potrebným nábytkom a kancelárskym vybavením. Zaregistrujte jedno alebo lepšie dve telefónne čísla na adrese, kde sa nachádza vaša kancelária.

4

Prenájom účtovníka a úradníka. Ak vám finančné príležitosti ešte neumožňujú vytvoriť zamestnancov agentúry, prevezmite všetky zodpovednosti za seba, ale iba ak vaše znalosti a zručnosti umožňujú vykonávať funkcie týchto odborníkov.

5

Pripravte všetku internú dokumentáciu potrebnú pre prácu, vrátane účtovných a iných finančných dokumentov. Ak ste si najali špecializovaných špecialistov, zverte im povinnosti pripraviť a viesť príslušné dokumenty.

6

Keď ste vykonali všetku potrebnú prácu v počiatočnej fáze, začnite najímať zamestnancov, ktorí budú pôsobiť ako najatí domáci personál. Najímajte zamestnancov osobne, aby ste boli čo najvernejší v kompetencii a slušnosti svojich budúcich zamestnancov, pretože od toho závisí prestíž a dobré meno vašej agentúry.

7

Pri obsadení venujte osobitnú pozornosť tomu, ako sa potenciálny zamestnanec správa, jeho osobných a cestovných údajov. Neváhajte a požiadajte o špecifikácie od predchádzajúcich zamestnávateľov a odporúčania od klientov, ktorí v minulosti pre žiadateľa pracovali.

8

Po usporiadaní vašej kancelárie a výbere potrebného personálu nezabudnite umiestniť reklamné informácie o svojej agentúre do tlačových médií a internetových zdrojov vášho mesta.

Odporúčaná