obchodné

Ako otvárať letenky a lístky na železnice

Ako otvárať letenky a lístky na železnice

Video: Flight to London Heathrow in Delta comfort plus international | Boston to London Delta experience 2024, Júl

Video: Flight to London Heathrow in Delta comfort plus international | Boston to London Delta experience 2024, Júl
Anonim

Medzi rôznymi typmi podnikateľských aktivít majú majitelia letiskových a železničných lístkov osobitné postavenie. Ich spoločnosť nikdy nezostane bez kupujúcich, pretože takmer každý človek musí z času na čas cestovať.

Image

Budete potrebovať

  • - akreditácia prepravných spoločností;

  • - finančné investície;

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť svoju vlastnú pokladňu, musíte spoločnosť oficiálne zaregistrovať a získať licenciu. Tento proces trvá v priemere asi tri mesiace. Potom budete musieť zložiť osvedčenie v dopravnej komore, ktorá je zodpovedná za organizáciu prepravy cestujúcich. V prípade, že predávate letenky na medzinárodné lety, predpokladom vašej práce bude dostupnosť povolenia Medzinárodnej asociácie dopravcov.

2

Po získaní všetkých akreditácií a uzatvorení dohody o zastúpení s dopravcami môžete otvoriť inštitúciu. Okamžite získate prístup k rezervačným systémom lístkov, ktoré vám umožnia zostať v kontakte s leteckými a železničnými spoločnosťami. Prísne uschovajte dokumentáciu a kontrolujte používanie formulárov poskytnutých dopravcami, aby ste sa vyhli sankciám, ktoré sa na vás môžu vzťahovať v prípade poškodenia alebo straty prázdnych miest.

3

Bude pekné, ak máte vlastnú zákaznícku základňu pred otvorením vlastnej pokladne. Máte teda viac šancí získať výhodné ponuky od leteckých dopravcov a v dôsledku toho zarobiť dobré peniaze. Predaj lístkov prostredníctvom globálneho webu je čoraz obľúbenejší. Niektoré organizácie na svojich stránkach ponúkajú nielen kúpu cestovných dokladov, ale tiež rezervujú hotel alebo auto v mieste určenia. Samostatnou položkou príjmu je organizácia charterových letov. Sú veľmi populárne, pretože ich cena za letenky je omnoho lacnejšia ako pri bežných letoch.

4

Pri práci s ministerstvom železníc musíte pamätať na to, že vaša pokladňa bude musieť požiadať o akreditáciu vo všetkých bodoch, a to až po zamestnancov. Po dôkladnej kontrole dostanete terminál na predaj lístkov na vlaky v Ruskej federácii. Registrácia zmluvy sa zvyčajne uskutočňuje prostredníctvom sprostredkovateľov.

Odporúčaná