Druhy činností

Ako otvoriť autoservis v garáži

Ako otvoriť autoservis v garáži

Video: Pat & Mat - Garáž 2024, Júl

Video: Pat & Mat - Garáž 2024, Júl
Anonim

Na našich cestách je veľa áut. A každá z nich sa skôr alebo neskôr pokazí, plus všetko sa musí opravovať každých šesť mesiacov. A kde sa motoristi v takýchto situáciách obracajú? To je pravda, v aute. Pozrime sa, ako si môžete vytvoriť vlastný obchod s autoservismi.

Image

Návod na použitie

1

Prenajmite si garáž alebo použite existujúcu garáž. Upozorňujeme, že garáž musí spĺňať určité požiadavky - dostupnosť, dostupnosť elektriny a bezpečnosť. Koniec koncov, klient sa k vám musí nejako dostať, bez elektriny nemáte osvetlenie a bez ochrany vás odtiahnu vybavenie aj autá, ktoré boli odovzdané na opravu.

2

Zaregistrujte sa na príslušných orgánoch. Aj keď ste pravdepodobne počuli, že mnoho pracovníkov v garáži pracuje nelegálne, neodporúčame to. Najprv riskujete, že vám budú uložené pokuty za nezákonné podnikanie. Po druhé, otvorením legálnej firmy môžete inzerovať a prilákať nových zákazníkov. Po tretie, registrácia IP je teraz veľmi jednoduchá, pomerne rýchla a lacná, dane sú uskutočniteľné.

3

Kúpte si správne vybavenie. Pretože autoservis vykonáva rôzne druhy práce, budú potrebné rôzne zariadenia. Napríklad na montáž pneumatík je potrebné špeciálne vybavenie na montáž pneumatík.

4

Prijmite správnych zamestnancov. Bude dobré, ak si ľudia so špeciálnym vzdelaním získajú prácu za vás. Ale samozrejme, môžete prijať študentov - s ich následným školením. Je dôležité, koľko druhov vykonaných prác bude vo vašich službách, ako aj stupeň ich zložitosti a nebezpečenstva.

5

Spustite zaujímavú reklamu. Pretože existuje veľké množstvo rôznych autoservisov, musíte sa dobre dariť, aby ste okamžite získali dostatok návštevníkov pre ziskové podnikanie. Ak chcete prilákať ešte viac zákazníkov, môžete spustiť špeciálne zľavy prvýkrát. Nezabudnite však pri organizovaní autoservisu, že táto práca je sezónnejšia. Klienti budú samozrejme po celý rok, ale ich počet bude závisieť od ročného obdobia. Preto sa pokúste zorganizovať všetko tak, aby vysoká produktivita bola presne v správnom období.

Odporúčaná