obchodné

Ako otvoriť dielňu na výrobu knedlí

Ako otvoriť dielňu na výrobu knedlí

Video: NANO TANK MAINTENANCE AND RO FILTER GUIDE 2024, Júl

Video: NANO TANK MAINTENANCE AND RO FILTER GUIDE 2024, Júl
Anonim

Knedle sú obľúbené jedlo pre deti aj dospelých. Tento bod sám osebe naznačuje, že tento produkt bude vždy dopytovaný a jeho výroba prinesie zisk.

Image

Návod na použitie

1

Prvým krokom je vypracovanie podnikateľského plánu na výrobu ravioli. Mal by sa určiť rozsah výrobkov. Ďalej sa tento údaj zakladá na výpočte potrebného vybavenia, plochy výrobných priestorov, počtu zamestnancov a požadovaných surovín.

2

Miestnosť by nemala byť veľká, aby ste nemuseli platiť za prenájom. Mala by byť založená na rozsahu výroby. 50 metrov štvorcových stačí na umiestnenie zariadenia, na organizovanie ručnej výroby a na voľný pohyb personálu. Dôležitým aspektom je komunikačné vybavenie. Prítomnosť svetla, prívodu vody, odpadových vôd, vetrania je povinná, inak bude pri prvej prehliadke systému SES potrebné ospravedlniť sa, zaplatiť vysoké pokuty alebo úplne stratiť podnikanie. Je lepšie urobiť steny a podlahy svetlou farbou, zakryť ich ľahko umývateľným materiálom.

3

Je potrebné zvoliť typ výroby: stroj alebo manuál. V prvom prípade sa náklady znížia, objem hotových výrobkov sa zvyšuje, ale budete musieť značne minúť na nákup samotného zariadenia. A to stojí od 300 tisíc rubľov do niekoľkých miliónov. Ručné sochárstvo bolo vždy ocenené viac. Koniec koncov, produkt nie je formovaný bezduchým strojom, ale teplými rukami človeka. Ale tu sa už náklady na knedle výrazne zvýšia, ale objem výroby nedosiahne vysoké sadzby.

4

Minimálna súprava zariadení na výrobu modelovania knedlí zahŕňa: mlynček na mäso, miešač cesta, mraznička, knedľový stroj, mlynček, baliaca a triediaca jednotka, miešačka cesta. Pri výbere personálu by sa malo pristupovať opatrne. Každý zamestnanec musí mať zdravotnú knihu s čerstvými pečiatkami. Najlepšie je najať si ženy stredného veku, ktoré radi varia knedle. Na spracovanie mäsa a sledovacích zariadení si môžete najať silného muža.

5

Dopyt po produktoch bude závisieť od jeho ceny a kvality. Mali by ste si vytvoriť recept na knedle, aby mohli konkurovať podobnému produktu. Zavedenie niečoho nového prispeje k rozšíreniu zloženia spotrebiteľov. Je potrebné zamyslieť sa nad formou knedlí, percentuálnym obsahom mäsa a cesta v nich. Pre knedle sú potrebné tieto prísady: múka, soľ, vajcia, voda, cibuľa, mäso, korenie.

Venujte pozornosť

Aby ste ušetrili nejakú prácu, môžete to urobiť sami alebo uviesť svoju rodinu do výroby

Užitočné rady

Ak chcete, môžete rozšíriť svoju činnosť a spolu s knedľami tiež pripraviť knedle. Existuje však veľa náplní: huby, bobule, tvaroh, zemiaky, kapusta.

Odporúčaná