obchodné

Ako otvoriť podnik bez počiatočného kapitálu

Ako otvoriť podnik bez počiatočného kapitálu

Video: Ako zarábať investovaním na akciových trhoch? 2024, Júl

Video: Ako zarábať investovaním na akciových trhoch? 2024, Júl
Anonim

Situácia, keď existuje túžba začať podnikať, ale nie je tu počiatočný kapitál, je mnohým začínajúcim podnikateľom známa. Ako ukazuje prax, táto myšlienka je celkom uskutočniteľná. Aj keď v počiatočnej fáze, režijné náklady na dopravu, komunikáciu, internet atď. stále musíte platiť, ale táto suma zvyčajne nepresahuje 1 000 dolárov.

Image

Návod na použitie

1

Čo je vo väčšine prípadov počiatočný vynaložený kapitál? Na prenájom kancelárskych alebo maloobchodných priestorov, platy zamestnancov, nákup tovaru a vybavenia a na reklamu. Ak nemáte počiatočný kapitál alebo sponzora ochotného investovať peniaze do svojho podnikania, v úvodnej fáze by ste sa mali vzdať všetkých uvedených skutočností.

2

Začnite podnikať doma. Ak sa potrebujete stretnúť so zákazníkmi, môžete k nim prísť alebo sa dohodnúť na stretnutí v kaviarni. Ak máte možnosť úplne opustiť používanie zamestnancov a urobiť všetko pre seba, odmietnite to. Ak to ešte nie je možné, najmite zamestnancov na čiastočný úväzok, na čiastočný úväzok alebo s flexibilným rozvrhom. Po ukončení práce sa dohodnite na platbe.

3

Najlepšou možnosťou na otvorenie podniku bez počiatočného kapitálu je poskytovanie služieb. Pretože v tomto prípade nebude potrebné finančné prostriedky na nákup, prepravu a skladovanie tovaru. Ak sa chcete zaoberať obchodom, skúste najskôr kúpiť tovar v malom veľkoobchode.

4

Použite najlacnejšie spôsoby, ako prilákať zákazníkov (najlepšie zadarmo). Zvážte spôsoby, ako nájsť a prilákať zákazníkov (reklama, PR, priama ponuka, osobné odporúčania atď.). Vyberte si z týchto metód jednu alebo viac z najlacnejších.

5

Jedným z najbežnejších podnikateľských nápadov bez počiatočného kapitálu je poradenstvo. Na konzultáciu nie sú potrebné žiadne peniaze (s výnimkou reklamných nákladov, môžete ich však získať zverejnením bezplatných reklám o svojich službách na internete). Svoje vedomosti a skúsenosti predávate. Jedinou prekážkou je to, že o tom potenciálnych zákazníkov presvedčíme. Ich vyhľadávanie bude oveľa jednoduchšie, ak už máte prepojenia v oblasti, v ktorej by ste chceli poskytovať poradenské služby.

6

Vzdelávacie služby môžete poskytovať aj otvorením kurzov spevu, rétoriky, masáže a kresby. Mnoho možností. Ak to chcete urobiť, nájdite jedného alebo viacerých skúsených učiteľov, prenájom na pár nocí týždenne a klientov, ktorých je oveľa ľahšie nájsť v tomto odbore ako v poradenskom. Alebo, ak máte primerané vedomosti a skúsenosti, môžete tútor robiť individuálne.

7

Ďalšou možnosťou je logistika. Ponúkame organizáciu dodávky tovaru zákazníkom v požadovanom smere. Na poskytovanie tejto služby nepotrebujete kapitál, ale spoločenské možnosti, schopnosť viesť obchodné rokovania a rokovať s rôznymi dopravnými spoločnosťami. Internetový obchod môže tiež poskytnúť dobrý príjem, ak predávate dobre vybrané a najpredávanejšie výrobky. Náklady na otvorenie internetového obchodu nie sú príliš vysoké, môžete dosiahnuť 100 dolárov.

8

Internet je skvelou platformou pre začatie podnikania. Môžete si vytvoriť svoj vlastný web a zarobiť si na ňom peniaze. Za používanie internetu však môžete platiť len. Ale v tomto prípade budete musieť na webe vážne pracovať a stráviť na ňom všetok svoj voľný čas. Vytvoríte web, umiestnite ho na bezplatný hosting, propagujete ho a určíte typ zárobku na internete. Môžete na ne napríklad umiestniť užitočné informácie a reklamy.

9

Služby môžete poskytovať aj na voľnej nohe. Medzi najobľúbenejšie služby patrí preklad, webdizajn, copywriting, programovanie atď. Ak máte inú špecializáciu, môžete ísť a učiť sa všetko. Ak na školenie nie sú peniaze, musíte sa spoľahnúť na to, čo môžete alebo čo sa môžete naučiť zadarmo. Na internete existuje veľké množstvo príležitostí na samoštúdium, je možné čítať a sťahovať celé kurzy vo video alebo textovom formáte.

10

Podnikanie bez počiatočného kapitálu môže byť skvelým začiatkom podnikania. Bez toho, aby ste riskovali značné finančné zdroje, získate skúsenosti nezávislej obchodnej organizácie a jej zručnosti. Pri správnom prístupe prinesie vaše podnikanie dobrý príjem a je len na vás.

  • Najlepšie je vaše podnikanie. Business101.ru.
  • ako otvoriť obchod bez počiatočného kapitálu

Odporúčaná