obchodné

Ako otvoriť podnik pre nezamestnaných

Ako otvoriť podnik pre nezamestnaných

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl
Anonim

Najzaujímavejšou otázkou pre začínajúceho podnikateľa je, kde získať finančné prostriedky na otvorenie podniku. Najjednoduchším spôsobom je získať veľkú odmenu, ktorá sa chápe ako dotácia s následnou správou o tom, kam smerovali pridelené prostriedky.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete získať peniaze na začatie podnikania, musíte mať oficiálne nezamestnané postavenie, čo znamená, že musíte byť zaregistrovaní v centre zamestnanosti. Ak bude váš obchodný plán na otvorenie vlastného podnikania úspešný, budete musieť otvoriť bankový účet, aby ste naň mohli previesť dávky v nezamestnanosti.

2

Potom napíšte žiadosť o hotovosť a prejdite psychologické testy. Ak sa rozhodnete získať štátny grant, musíte v tejto veci myslieť vážne a starostlivo odpovedať na otázky. V tejto fáze je najväčšia časť žiadateľov vylúčená.

3

Ak ste úspešne absolvovali psychologický test, dostanete sa na kurzy, kde sa naučia základy podnikania, a tiež vám povedia, ako správne zostaviť obchodný plán. Podnikateľský plán, ktorý ste vytvorili, musí byť chránený pred komisiou, ktorá spravidla zahŕňa zástupcov kancelárie starostu, centra zamestnanosti, ako aj podnikateľov. Všetky tieto postupy vám budú trvať 1 - 2 mesiace.

4

Po schválení obchodného plánu musíte uzavrieť zmluvu o dotáciách. Pracovné stredisko vám pomôže zariadiť dokumenty potrebné na registráciu vašej spoločnosti na daňovom úrade a uhradí náklady spojené s registráciou a výrobou pečatí a pečiatok. Tieto peniaze však môžete získať až po predložení platobných dokladov, t. najprv musíte minúť svoje.

5

Po registrácii ako podnikateľ sa veľká suma prevedie na váš účet. V súčasnej dobe je to asi 60 tisíc rubľov. Do troch mesiacov od prijatia dotácie budete musieť podať správu o použití finančných prostriedkov. Ak sa zistí, že došlo k nesprávnemu použitiu, vrátia sa štátu.

Odporúčaná