Druhy činností

Ako otvoriť detský obchod

Ako otvoriť detský obchod

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Takýto jav ako supermarket detského tovaru, dnes neprekvapuje obyvateľov veľkých ruských miest. Ale ďaleko od každého podnikateľa bude môcť otvoriť maloobchodnú predajňu tohto rozsahu. Preto je pre začiatočníkov lepšie sa obmedziť na malý „detský obchod“ a premýšľať o tom, čo musíte urobiť, aby ste mohli začať v tomto druhu podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Izba
  • 2. Obchodné vybavenie (v súlade s formátom obchodu)
  • 3. Obchodní a administratívni pracovníci (2 - 4 osoby)
  • 4. Balík dokumentov, registračné pokladnice

Návod na použitie

1

Vyberte kategóriu „detské výrobky“, ktorá sa zobrazí vo vašom obchode. Môže to byť oblečenie, hračky, tovar pre novorodencov alebo všetko, čo sa vyžaduje od „nastávajúcich matiek“. Každá z týchto skupín tovaru je dostatočná pre malý obchod, ale ak chcete kombinovať niekoľko z nich na jednom mieste, budete potrebovať oblasť značnej veľkosti.

2

Vyhľadajte priestor pre budúci detský tovar, ktorý je na prenájom ako prvý. Ak sa v inom obchode alebo nákupnom centre nachádza voľný priestor vhodnej veľkosti, takáto možnosť je celkom prijateľná.

3

Rozhodnite sa, ako bude organizovaný detský obchod, av súlade s tým vyberte potrebné obchodné vybavenie. Aj keď je vaša predajňa iba oddelením vo veľkom obchode, je lepšie uprednostniť formát samoobsluhy. Moderné obchody s detskými potrebami sú takmer všetky navrhnuté tak, aby rodičia a samotné deti mohli vidieť blízko a držať tovar vo svojich rukách tak, ako chcú.

4

Vyzdvihnite personál pre detský obchod. Budete potrebovať aspoň jedného alebo dvoch predajných konzultantov, pokiaľ možno správcu a - najlepšie - účtovníka, prípadne na čiastočný úväzok. Hlavnou požiadavkou na predajcov je, samozrejme, byť „v predmete“ a nájsť spoločný jazyk s tými, ktorí zastupujú cieľové publikum vášho obchodu.

5

Dbajte na dodržiavanie „zákona“ - pripravte potrebnú zložku a počiatočnú prípustnú dokumentáciu, zakúpte a zaregistrujte jednu alebo viac registračných pokladníc. Aby nedošlo k formálnej stránke, musí sa s ňou zaobchádzať s rešpektom.

Užitočné rady

Pri práci s dodávateľmi nezabudnite, že licenčné organizácie majú vysoké požiadavky na vlastnosti tovaru pre deti - bezpečnostné záruky pre tento tovar by sa mali zaznamenať v sprievodnej dokumentácii pre každú dávku.

Musíte sa obrátiť najmä na reklamu v detskom obchode - mala by byť určená nielen pre dospelých, ale aj pre tých, pre ktorých sú jej produkty určené.

  • Preskúmanie článkov o maloobchodnom trhu s detskými výrobkami
  • reklama pre detský obchod

Odporúčaná