obchodné

Ako otvoriť čerpaciu stanicu

Ako otvoriť čerpaciu stanicu

Video: Nová čerpacia stanica 2024, Smieť

Video: Nová čerpacia stanica 2024, Smieť
Anonim

Čerpacie stanice sú stále žiadané, pretože spoločnosť neustále potrebuje palivo pre automobily. Čerpacia stanica je dobrá investícia, ale začatie podnikania si vyžaduje odborné znalosti odvetvia, aby sa predišlo bežným problémom, ktoré môžu brániť úspechu.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - licencia;

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - poistenie.

Návod na použitie

1

Začnite tým, že nájdete správne miesto pre benzínovú pumpu. Zvážte existujúce a hotové požičovne alebo zvážte výstavbu novej budovy. Oblasti s vysokou premávkou sú tou najlepšou voľbou. Obráťte sa na miestnych realitných kancelárií a požiadajte o nákup alebo kontaktujte noviny pre čerpaciu stanicu.

2

Porozprávajte sa so zamestnancami banky a veriteľmi a získajte finančné prostriedky a získajte peniaze na nové podnikanie. Zvážte tiež spoluprácu s veľkými investormi.

3

Vypracovať vhodný podnikateľský plán na spustenie novej čerpacej stanice. Analyzujte hotovostné náklady, zásoby paliva, správu zamestnancov. Porozprávajte sa so zástupcom plynárenskej spoločnosti, ktorej produkt chcete predstaviť na novej čerpacej stanici. Diskutujte o všetkých kvalifikačných kritériách a uzavrite dohodu po diskusii o všetkých právnych aspektoch vášho vzťahu.

4

Kvôli zvýšenej bezpečnosti sa obráťte na miestnu obec a nainštalujte najmodernejšie vybavenie vo forme dvojstenných plynových fliaš zo sklenených vlákien. Zaregistrujte novú čerpaciu stanicu v miestnom pohotovostnom oddelení.

5

Pripojte k svojej čerpacej stanici ďalšie služby, ako napríklad obchod, umývanie auta a služba hustenia pneumatík. Okrem toho nezabudnite na každodenné dodanie výrobkov do vášho obchodu. Pomôže to prilákať nových zákazníkov.

6

Podajte žiadosť o licenciu a povolenie, ak chcete predávať alkohol, cigarety a tabak na benzínových pumpách. Podrobnejšie informácie môžete získať od miestnych vládnych agentúr, ktoré sa zaoberajú komerčnými aktivitami.

7

Pomysli na efektívne marketingové metódy na otváranie čerpacích staníc. Ozdobte stanicu farebnými transparentmi, ktoré pozývajú potenciálnych zákazníkov. Distribuujte letáky do okolitých oblastí, oznamte slávnostné otvorenie novej čerpacej stanice.

Ako otvoriť čerpaciu stanicu

Odporúčaná