Druhy činností

Ako otvoriť internetový obchod s kozmetikou

Ako otvoriť internetový obchod s kozmetikou

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Internetový obchod je web s veľkým počtom strán, ktorý obsahuje popisy, fotografie, cenu a vlastnosti tovaru. Atribúty kvalitného internetového obchodu zahŕňajú aj nákupný košík. Stránka je doplnená o stránky informačného typu: „Kontakty“, „O obchode“, „Dodávka a platba“, „Časté otázky“ atď.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa pre sortiment, nájdite dodávateľa. Okamžite vypočítajte, koľko produktov bude ponúkaných. Zvážte, ak ich bude málo, potom výber pre kupujúcich bude malý. Ak je toho príliš veľa, aktualizácia cien a informácií vám zaberie viac času. Preto bude optimálne množstvo 5-8 tisíc tovaru. Nájsť dodávateľa kozmetiky je dosť ľahké, musíte poznať výrobcu alebo značku. Kontaktujte zástupcu a uveďte svoju pozíciu. Ak zástupca priamo nepracuje s predajcami, povie vám, na koho sa chcete obrátiť. Zvyčajne sa jedná o veľké dovážajúce spoločnosti, s ktorými spolupracuje.

2

Vyberte doménu a názov. V ideálnom prípade by názov obchodu mal odrážať tému webu. Parfums.ru alebo parfumshop.com sú dobré pre parfumy. Nezabudnite tiež na zóny domény. Skontrolujte, či je doména obsadená pre všetky hlavné zóny domény, ako sú ru, net, com, com.ua, biz. Internetový obchod sa najlepšie vykonáva na komerčnom serveri a samostatnej doméne, v budúcnosti je oveľa pohodlnejší a vyzerá pevnejšie ako na bezplatných stránkach.

3

FTP prístup a hosting. Ušetrite na hosťovaní, najmä preto, že to nie je drahé. Pre priemerný obchod bude v 1 GB dostatok miesta. Náklady na kvalitný komerčný hosting sa pohybujú v rozmedzí 30 - 50 dolárov ročne, vyberte najlacnejšiu cenu. Ak to nestačí, môžete ho kedykoľvek zmeniť.

4

Vyberte motor lokality. Pre internetový obchod sú úplne zadarmo motory: Magento, OpenCart, PrestaShop. Ak nie ste spokojní s bezplatnými, platíte SunShop, CS-vozíky, ShopCms, WebAsyst Shop-Script, Bitrix. Pokiaľ ide o pohodlie a účel, sú do značnej miery podobné a líšia sa počtom bezplatných modulov, hotových návrhov, technickej podpory, technickej dokumentácie. Stále však nemôžete robiť vylepšenia, pre vaše úlohy neexistuje 100% hotové riešenie.

5

Naplňte stránku obsahom. Obsah zahŕňa články, fotografie a popisy produktov. Časový postup je pomerne rozsiahly, takže je lepšie vyhľadať pomoc od vzdialeného zamestnanca (nezávislého pracovníka). Výmena za nájdenie nezávislých pracovníkov je dosť jednoduchá na internete.

6

Dizajn a použiteľnosť. Pre začiatočníkov môžete mať hotový dizajn zadarmo a od prvej objednávky výnosov exkluzívny. Vývojári v dobre použiteľných skriptoch už zohľadnili, ale ak si myslíte, že to nestačí, objednajte si revíziu od nezávislých pracovníkov.

7

Propagácia a propagácia. Táto fáza je najzodpovednejšia a najnákladnejšia. Ak tomu nič nerozumiete, je lepšie obrátiť sa na špecialistov na seo. Dajte internetový obchod vo svojich rukách alebo postupujte podľa jeho odporúčaní. Je lepšie kontaktovať sao-štúdiá, pretože to robia rýchlejšie, ale drahšie a krivšie. V prípade spoločností SEO ste iba „ďalším zákazníkom“, takže robia všetko rýchlo. Ich charakteristickým znakom je veľa textu na hlavnej stránke alebo odkazy na iné stránky.

8

Možnosti platby a dodania. Premyslite a uistite sa, že na webe nájdete možné možnosti doručenia tovaru a spôsobov platby. Uveďte tiež, ktoré krajiny a mestá predávate.

Odporúčaná