obchodné

Ako otvoriť kiosk so zmrzlinou

Obsah:

Ako otvoriť kiosk so zmrzlinou

Video: Ice Cream | Season 2 Episode 44 | Mr. Bean Official Cartoon 2024, Júl

Video: Ice Cream | Season 2 Episode 44 | Mr. Bean Official Cartoon 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa otvoriť svoj vlastný podnik? Nájdite vhodné miesto, v ktorom bude málo konkurentov. Predaj zmrzliny je skvelý nápad pre letné podnikanie. Prílohy potrebujú veľmi málo. Bude tiež potrebná tvrdá práca a šťastie. Týmto prístupom je zaručený úspech!

Image

Čo potrebujete na začatie podnikania

Predaj zmrzliny môže byť skvelou voľbou pre rodinné podnikanie. Ak nemáte žiadne obchodné skúsenosti, začnite s tým najjednoduchším. Otvorte stánok so zmrzlinou. Musíte zhromaždiť všetky dokumenty a vypracovať IP. Nezabudnite prideliť prostriedky na kúpu mrazničky. Chcete ušetriť? Potom nekupujte novú mrazničku. Na spustenie je vhodná už fungujúca jednotka. Budete potrebovať samotný kiosk.

Začínajúcim podnikateľom možno odporučiť, aby uzavreli dohodu s výrobcom zmrzliny. Budete obchodovať s výrobkami iba jednej značky. A výrobca zmrzliny vám zabezpečí prenájom zariadenia. Informácie o umiestnení kiosku si overte u príslušných úradov. Získajte povolenie na maloobchodný predaj na hygienickej epidemiologickej stanici. Na tovar zo skupiny potravín sa musí vydať povolenie. Upozorňujeme, že predajca musí mať zdravotný záznam.

Odporúčaná