Druhy činností

Ako otvoriť počítačovú službu

Ako otvoriť počítačovú službu

Video: How to Deploy a Virtual Office Using VPN Plus Server | Synology 2024, Júl

Video: How to Deploy a Virtual Office Using VPN Plus Server | Synology 2024, Júl
Anonim

Počítačové podnikanie je jedným z najziskovejších a najziskovejších. Napriek vysokej konkurencii v tejto obchodnej oblasti je otvorenie počítačovej služby výhodným obchodným nápadom. Počítače sa stali neoddeliteľnou súčasťou nášho života a dnes viac ako inokedy cena za opravu počítačov, inštaláciu softvéru a softvéru, ošetrenie systému na prítomnosť vírusov alebo, napríklad, obnovu dát.

Image

Návod na použitie

1

Najprv musíte premýšľať o tom, ako sa vaša nová služba líši od konkurencie v ponúkaných službách. Napríklad, okrem štandardného balíka služieb, môžete pridať firemné zákaznícke služby, ako aj prítomnosť poradenského centra, kde vaši zákazníci môžu prijímať odpovede na všetky otázky telefonicky, online alebo e-mailom.

2

V budúcnosti môžete zvážiť možnosti, ako je vytvorenie a podpora webových stránok akejkoľvek úrovne zložitosti, ako aj školiace kurzy na štúdium počítačovej gramotnosti alebo aktuálne trendy v rozvoji webu.

3

Na otvorenie počítačovej služby nebudete v počiatočnej fáze potrebovať žiadne vážne finančné investície. Dôraz by sa mal klásť na profesionalitu, kvalitu služieb a efektívnosť, ktoré zákazníci od tohto typu služieb očakávajú. Všeobecne platí, že výška počiatočnej investície závisí od toho, čo urobíte prvé kroky týmto smerom. V prípade, že začiatkom bude zákaznícky servis doma a konzultácie o rôznych otázkach, budete potrebovať iba malú miestnosť pre kanceláriu, ako aj jedného alebo dvoch manažérov, ktorí budú prijímať objednávky telefonicky a online. Ak je to potrebné, môžete si lacno kúpiť počítačový hardvér po dohode s veľkoobchodnými skladmi s komponentmi.

4

Poskytovanie núdzovej počítačovej pomoci je veľmi výnosnou záležitosťou. V jednoduchých prípadoch sa odhaduje približne na 500 rubľov; v dôsledku toho sú zložitejšie operácie drahšie. Vaši zamestnanci môžu spočiatku pracovať na úhrade za kus, čo vám prináša určité percento z každej objednávky. Hlavná vec je nájsť profesionálov vo svojom odbore, presných a zodpovedných. Je tiež dôležité vyvinúť komunikačnú schému pre kapitánov s manažérom-operátorom, ktorý prijíma objednávky. Počet zamestnancov závisí od rozsahu, ktorý chcete pokryť.

5

Hľadanie rady telefonicky alebo prostredníctvom internetu často pomáha vyriešiť problémy rýchlejšie ako príchod sprievodcu. Nie všetky problémy sú také dramatické, ako sa zdajú na prvý pohľad. Áno, a niekedy problémy, ktoré sa vyskytnú, keď potrebujete nainštalovať nové zariadenie alebo sa zaoberať novým softvérom, sa dajú ľahšie a lacnejšie prekonať rozhovorom so špecialistom a získaním podrobnej konzultácie.

6

Osobitná pozornosť by sa mala venovať reklame. Vzhľadom na špecifiká počítačového priemyslu je potrebné vytvoriť webovú stránku spoločnosti, kde zákazníci môžu dostávať reklamné informácie, zoznámiť sa s cenníkom a tiež získať príležitosť priamo komunikovať s manažérmi a operátormi. Na prilákanie potenciálnych zákazníkov je užitočné zverejňovať užitočné informácie v rámci počítačových tém. Na jednej strane to pomôže ľuďom nájsť odpovede na rôzne otázky a na druhej strane to preukáže vašu starostlivosť o zákazníka a odbornú spôsobilosť. Stojí za to utrácať peniaze za propagáciu webových stránok, pretože potenciálni zákazníci vás môžu nájsť prostredníctvom internetu.

7

Okrem toho môžete uvažovať o takej možnosti, ako sú propagačné akcie. Môže ísť o reklamy vo voľných novinách, plagátoch a letákoch. Je potrebné vytvoriť jasný, nezabudnuteľný reklamný koncept, ktorý priťahuje pozornosť ľudí. Všetci klienti by mali zanechať vizitky alebo pohľadnice, v ktorých budú uvedené súradnice spoločnosti.

8

Vzhľadom na to, že ľudský faktor (t. J. Zamestnanci) je pre takúto spoločnosť dôležitý, je potrebné pri výbere postupovať opatrne a poskytnúť zamestnancom atraktívne pracovné podmienky. Po zavedení riadenia kvality určite dosiahnete úspech.

Odporúčaná