Obchodné riadenie

Ako otvoriť obchod, kde je všetko za rovnakú cenu

Ako otvoriť obchod, kde je všetko za rovnakú cenu

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Zaujímavé obchodné riešenia priťahujú zákazníkov a pomáhajú im zaujať vedúce postavenie. Obchod s tovarom predávaným za rovnakú cenu je bezpochyby jedným z takýchto úspešných nálezov a vynikajúcim marketingovým krokom.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - rôzne tovary rovnakej cenovej kategórie,

  • - počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Pred otvorením podobného obchodu si vytvorte obchodný plán. Premýšľajte nad tým, čo presne budete obchodovať. Ako je možné nájsť takú skupinu rôznych druhov tovaru, ktorých zovšeobecnenie cien neublíži, ale naopak pomôže zvýšiť ziskovosť podnikania.

2

Rozhodnite sa pre cenovú kategóriu, teda čo presne bude cena vášho tovaru. Napríklad, ak máte v úmysle obchodovať s vysoko kvalitnými domácimi spotrebičmi a predávať všetko za 50 000 rubľov, je nepravdepodobné, že váš obchod bude populárny. Samozrejme, ak neobchodujete so stratou.

3

Vyberte si najpopulárnejší a menej rozsiahly produkt v rovnakej cenovej kategórii. Môžete sa zamerať na „malé veci“. Napríklad to môžu byť vysoko kvalitné šperky alebo plyšové hračky, podstielka alebo kvetinové kvety atď. Samozrejme, medzi týmito kategóriami tovaru môže byť cenové rozpätie tiež veľmi veľké, ale vašou úlohou je vybrať tie, ktoré zaberajú jednu cenovú medzeru.

4

Premýšľajte nad dizajnom vzhľadu a interiéru vášho obchodu. Z veľkej časti to bude závisieť od výrobkov, s ktorými budete obchodovať. Nezabudnite si objednať atraktívne znamenie informujúce, že predávate rôzne výrobky za rovnakú cenu.

5

Nepoužívajte peniaze na „propagáciu“ firmy. Objednajte si reklamu v miestnych médiách, usporiadajte súťaže, propagácie atď. Urobte veľké otvorenie obchodu, pozvite tlač, usporiadajte darčeky pre prvých sto zákazníkov.

6

Venujte pozornosť vzdelávaniu zamestnancov, ich forme, ktorá bola vyvinutá v jednom obrazovom štýle. Umožnite predajcom naučiť sa kupujúcim špeciálne „rečové návnady“, zaujmite aktívne profesionálne postavenie.

7

Usporiadajte ďalšie služby a zábavu v obchode. Napríklad detská mini-kaviareň, v ktorej mimochodom, všetko môže byť za rovnakú cenu. To priláka viac kupujúcich.

Odporúčaná