obchodné

Ako otvoriť obchod s krmivami

Ako otvoriť obchod s krmivami

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Mnoho majiteľov domácich zvierat uprednostňuje kŕmenie svojich domácich miláčikov pripravenými potravinami. To znamená, že počet obchodov, ktoré ponúkajú širokú škálu suchých granúl, konzervovaného tovaru a všetkých druhov dobrôt, sa každý deň zvyšuje. Pokúste sa nájsť svoje miesto na tomto sľubnom trhu otvorením vlastného obchodu s krmivom pre domáce zvieratá.

Image

Budete potrebovať

  • - obchodné vybavenie;

  • - zásoby tovaru;

  • - pokladňa.

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto pre svoj budúci obchod. Môžete sedieť vedľa veterinárnej kliniky alebo supermarketu s potravinami. Je veľmi dobré, ak je predajné miesto otvorené na ulici s dobrou pešou premávkou. Na malý obchod bude stačiť 40 metrov štvorcových.

2

Zoberte sortiment. Vašou úlohou je predstaviť kompletný rad populárnych značiek. Dobrá registračná pokladnica môže priniesť lacné analógy známych značiek, ako aj profesionálny informačný kanál. Nezabudnite ponúknuť populárny obchod podľa hmotnosti služby. Okrem suchého krmiva pre psov a mačky poskytujte dobrý výber konzervovaného jedla, ako aj krmivo pre malé domáce zvieratá - morčatá, škrečky, fretky, králiky, vtáky a akvarijné ryby.

3

Dostupnosť liečivých krmív výrazne zvýši atraktivitu vášho obchodu. Môžu sa však predávať iba s veterinárnou licenciou. Len veterinárny lekár so špeciálnym vzdelaním, ktorý praktizuje najmenej tri roky, získa povolenie na obchodovanie. Ak sa vám podarí nájsť takúto osobu a umiestniť ju do personálu, môžete sortiment rozšíriť o špeciálne krmivá a lieky.

4

Zvážte predaj súvisiacich produktov. Väčšina majiteľov kupuje nielen toalety, ale aj priemyselné výplne do toaliet mačiek, dekoratívnych psov a hlodavcov. Zahrňte toaletné tácky a misky na jedlo a vodu.

5

Zapojte sa do tvorby cien. V obchode s krmivami má zmysel spoliehať sa nielen na obchodné rozpätie, ale na zvýšenie obratu. Vašou úlohou je vytvoriť okruh verných zákazníkov a vybudovať zo supermarketov, ktoré predávajú podobný tovar. Vykonajte analýzu najbližších predajní a stanovte si mierne nižšie ceny ako konkurenti. Pocítiť rozdiel, kupujúci prídu k vám.

6

Nájomcovia. Na zmenu vám stačia dvaja ľudia. Vyškolte svojich zamestnancov v aktívnych technikách predaja. Napríklad pre kupujúceho, ktorý chce kúpiť balík suchého jedla populárnej hromadnej značky, môže odporučiť kvalitnejšie jedlo profesionálnej značky. Stojí to viac, ale hospodárnejšie, navyše užitočnejšie pre zvieratá. Pre tých, ktorí nakupujú konzervované potraviny, vám dobrý predajca určite poradí, aby ste si kúpili dobroty, jamy zo žíl, klíčiace ovos alebo anthelmintické tablety. Výsledkom je výrazný nárast obratu, a teda aj zisku.

obchod s potravinami pre domáce zvieratá

Odporúčaná