obchodné

Ako otvoriť obchod s tapetami

Ako otvoriť obchod s tapetami

Video: Tapetovanie stien - návod na lepenie tapiet (všeobecný návod) 2024, Júl

Video: Tapetovanie stien - návod na lepenie tapiet (všeobecný návod) 2024, Júl
Anonim

Trh so stavebnými materiálmi dnes prosperuje. Výstavba nových domov, vývoj interiéru vedie k vzhľadu veľkého množstva povrchových materiálov a dekoratívnych prvkov. Otvorenie obchodu s tapetami môže priniesť stabilný príjem, ak jeho vlastník správne vyhovuje potrebám spotrebiteľov.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - priestory;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Vykonajte marketingový prieskum. V podmienkach preceňovania trhu musíte nájsť svoje miesto. Možno sa vám podarí vyniknúť veľkým sortimentom dostupných tapiet. Alebo naopak, ponúknite náročným kupujúcim exkluzívne zbierky, ktoré vo vašom meste chýbali. Analyzujte výhody a nevýhody konkurentov, zohľadnite pozitívne skúsenosti ostatných a existujúce chyby.

2

Vyberte miesto svojho obchodu. Hlavnými princípmi sú konkurenčné prostredie a cezhraničné schopnosti. Takýto obchod nemusí byť v centre mesta. Oveľa vyšší príjem prinesie miesto v špecializovanom nákupnom centre s veľkým počtom obchodov podobnej orientácie. Nerobte si starosti, ak sa v blízkosti nachádza veľký hypermarket. V niektorých prípadoch vám to môže dokonca pomôcť a prilákať veľký počet kupujúcich. Hlavnou vecou je odlíšiť sa od toho, čo sa týka ceny a ponúkaného sortimentu.

3

Nákup obchodného vybavenia: minimálne špeciálne stojany na predvádzanie vzoriek. Na otvorenie obchodu s tapetami potrebujete minimálny dekor. Venujte pozornosť dobrému osvetleniu a dostatočnej vzdialenosti medzi stojanmi, aby mal kupujúci možnosť pohodlne prehliadnuť tovar.

4

Nájdite dodávateľov tapiet. Je lepšie zvoliť niekoľko veľkoobchodníkov alebo výrobcov, aby vytvorili najkompletnejšie a najzaujímavejšie portfólio sortimentu. Spoľahnite sa na výsledky marketingového prieskumu. Ak napríklad zacieľujete na širokú verejnosť, ponúka veľký výber značiek rozpočtu od rôznych výrobcov. Ak to oblasť umožňuje, môžete sortiment rozdeliť do niekoľkých kategórií od cenového faktora. Podľa katalógov môžete ponúkať exkluzívne a drahé typy tapiet a nakupovať ich od dodávateľa až po konkrétnej objednávke.

5

Vstúpte do sortimentu súvisiacich výrobkov potrebných pre tapetovanie: štetce, valčeky, lepidlo, stropný podstavec. Okrem toho je veľmi vhodné venovať časť plochy tapetám na maľovanie a spektru farieb pre ne.

čo nazvať obchod s tapetami

Odporúčaná