obchodné

Ako otvoriť obchod so zeleninou

Ako otvoriť obchod so zeleninou

Video: Recept na pečenú zeleninu v rúre - vegetariánsky recept - marocké jedlo 2024, Júl

Video: Recept na pečenú zeleninu v rúre - vegetariánsky recept - marocké jedlo 2024, Júl
Anonim

Bez zeleniny je ťažké si predstaviť zdravú výživu. Zdá sa však, že nie vždy je možné získať čerstvú a kvalitnú zeleninu. Predaj s týmito výrobkami sa môže vyplatiť v krátkom čase a priniesť stabilný zisk.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - obchodné vybavenie;

  • - počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Vyberte si priestor pre obchod. Je vhodné, aby v blízkosti neboli žiadne trhy ani podobné zeleninové obchody. Zároveň blízkosť veľkého supermarketu môže dokonca zvýšiť váš obrat, ak ponúkate dobré ceny a slušný sortiment. Vyberte priechod cez priechod. Postarajte sa o vykurovanie, kanalizáciu, bezpečnosť.

2

Zaregistrujte svoju vlastnú spoločnosť. Získajte povolenie od Sanitárnej a epidemiologickej služby a hasičského zboru.

3

Kúpiť obchodné vybavenie - vitríny, podnosy, koše, nádoby na vodu, váhy. Ak je to potrebné, zvážte nákup chladeného vitrína, ktoré môže pomôcť zachovať zeleninu a zeleninu, ktorá rýchlo podlieha skaze.

4

Nájdite dodávateľov pre svoj obchod. Môžu to byť veľké veľkoobchodné firmy, ako aj miestne skleníkové farmy. Predajca najpredávanejšej zeleniny by mal byť blízko, aby vám pravidelne dodával produkty. Riešiť problémy s logistikou, akceptovaním kvality, manželstvom.

5

Vytvorte krásny displej, ktorý vám pomôže zvýšiť predaj až o 30%. Na úroveň očí kupujúceho umiestnite zeleninu, ktorá prináša najväčší obrat. Uistite sa, že produkty vyzerajú čo najatraktívnejšie. Ak máte príležitosť opláchnuť a osušiť koreňové plodiny, nezabudnite tak urobiť pre zvýšenie predaja. Čisté výrobky navyše vytvoria priaznivý dojem z vášho obchodu.

6

Vstúpte do sortimentu niekoľkých exkluzívnych druhov zeleniny. Môže to byť artičok, špargľa, horčica, artyčok Jeruzalem, bičík. Postupne si vytvoríte pravidelnú klientelu, ktorá pôjde do vášho obchodu špeciálne pre túto zeleninu a zároveň kúpi viac známych. Mnoho kupujúcich sa môže pýtať na neznáme ovocie. Usporiadajte farebné letáky s popismi a receptami.

Užitočné rady

Pridajte k sortimentu sprievodných produktov dlhodobého skladovania: paradajková pasta, omáčky, korenie, konzervovaná zelenina.

Odporúčaná