Druhy činností

Ako otvoriť použitý obchod

Ako otvoriť použitý obchod

Video: Timmy! Co jsi to udělal!? - 60 Seconds! #3 2024, Júl

Video: Timmy! Co jsi to udělal!? - 60 Seconds! #3 2024, Júl
Anonim

Napriek množstvu lacných obchodov s oblečením, použité obchody nestrácajú svoju dôležitosť. Odevy sa kupujú ako málo bohatí občania, ako aj dospievajúci, ktorí chcú byť v móde, ale na to nemajú peniaze. V skutočnosti, z druhej ruky nájdete značkové veci. Vzhľadom na uvedené špecifiká, potom otvorený z druhej ruky nie je zložitejšie ako bežné ukladanie.

Image

Návod na použitie

1

Najťažšia vec pri otváraní z druhej ruky je výber umiestnenia obchodu a dodávateľa. Váš úspech závisí od miesta. Nemá zmysel otvárať z druhej ruky v serióznych alebo obchodných oblastiach. Tu sú vhodnejšie staré spálne. Nemá zmysel (bez ohľadu na oblasť) mať obchod vo dvore, pretože nikto o tom nebude vedieť. Umiestnenie vedľa lacného supermarketu však bude výhodné. Je tiež dobré mať v blízkosti verejnú dopravu. Dôležitá je veľká osobná doprava a je potrebné, aby ju tvorili ľudia, ktorí by mohli mať záujem o použitý tovar.

2

Použitý tovar je veľmi špecifický. Je zrejmé, že tento výrobok je nízkej kvality, ale pojem „nízka kvalita“ sa veľmi líši od rôznych dodávateľov. Úlohou podnikateľa pri otváraní z druhej ruky je kúpiť relatívne normálny produkt za najnižšie ceny. Predpokladá sa, že tovar najvyššej kvality pochádza z Anglicka a európskych krajín, ale v každom prípade je dôležité byť opatrný a dobre skontrolovať prichádzajúce zásielky.

3

Na otvorenie použitého second-hand bude potrebné urobiť nasledovné: - Inzerovať nový second-hand obchod. Čím skôr sa o vás dozvedia, tým lepšie. Značky, nápisy na asfalte, reklama na sociálnych sieťach sa najlepšie hodia;

- Nájdite niekoľko dodávateľov (zvyčajne sa to deje prostredníctvom internetu alebo prostredníctvom priateľov, ak sa jeden z nich zaoberá aj takýmto podnikaním);

- Nájsť a prenajať si izbu pre obchod;

- zaregistrovať právnickú osobu (LLC) alebo zaregistrovať sa ako samostatný podnikateľ;

- Nákup vybavenia, prenájom personálu.

Odporúčaná