obchodné

Ako otvoriť obchod Všetko pre sushi

Ako otvoriť obchod Všetko pre sushi

Video: TO NEJLEPŠÍ JÍDLO V JEDNOM DNI! | TARY A STÁŇA 2024, Júl

Video: TO NEJLEPŠÍ JÍDLO V JEDNOM DNI! | TARY A STÁŇA 2024, Júl
Anonim

Japonská kuchyňa už nie je exotická. Sushi menu v reštauráciách a kaviarňach nie sú dnes neobvyklé, rovnako ako sushi bary a oddelenia organizované podľa zásady rýchleho občerstvenia, ale mnohí ľudia uprednostňujú výrobu sushi doma. Je to pohodlné, lacné a nezaberie to veľa času. Preto je taký podnikateľský nápad, ako je otvorenie skladu prísad a doplnkov na výrobu roliek a suši, zaujímavý a sľubný. Podľa odborníkov je tento segment trhu iba 60% plný.

Image

Návod na použitie

1

Najprv sa postarajte o svoje podnikateľské postavenie a zaregistrujte sa na daňovom úrade bydliska. Zhromažďovanie dokumentov a posudzovanie vašej žiadosti bude trvať dva týždne až mesiac.

2

Potom vyberte priestory pre obchod. Plocha predajnej plochy môže byť malá - od 15 do 20 m2 -, ale umiestnenie vášho obchodu je veľmi dôležité. Je nepravdepodobné, že budete mať veľký obrat, ak si prenajmete izbu niekde na okraji mesta alebo v obytnej štvrti. Vyhľadajte miesto na hlavných uliciach, v blízkosti veľkých supermarketov. Pre obchod "Všetko pre sushi" je perfektná forma obchodu "skladujte v obchode". Svoje miesto si môžete otvoriť v nákupnom a zábavnom centre, ktoré navštevujú najmä ľudia s priemernými príjmami. Spravidla sú potenciálnymi kupcami výrobkov a príslušenstva na výrobu roliek a suši.

3

Postarajte sa o získanie povolenia na obchodovanie s potravinárskymi výrobkami v SES a o záver o požiarnej bezpečnosti.

4

Získajte potrebné vybavenie. Okrem pokladnice, regálov a vitrín budete potrebovať aj chladničky a mrazničky na ryby a morské plody.

5

Neukladajte na dizajn miestnosti. Obchod s konkrétnym tovarom si vyžaduje osobitný sofistikovaný dizajn. Rady japonských interiérov sú možné. Na steny zaveste fotografie alebo rytiny Fujiyama, kaligrafické hieroglyfy, ozdobné stojany a vitríny s drevom a bambusom. Vyhľadajte pomoc profesionálnych dizajnérov.

6

Ak sa rozhodnete otvoriť obchod pomocou franšízových schém, úloha sa tým výrazne zjednoduší. Umožní vám to využiť už hotový vývoj (corporate design, tipy na propagáciu obchodu, partnerský balík), čo výrazne zníži náklady na otvorenie maloobchodnej predajne.

7

Ak sa rozhodnete otvoriť obchod samostatne, od začiatku je veľmi dôležité nájsť dodávateľa pre obchod s prijateľným pomerom cena / kvalita. Sortiment obchodu Everything for Sushi je veľmi rôznorodý a obsahuje prísady pre japonskú kuchyňu: morské plody, ryby, ryžu, korenie, morské riasy a mnoho ďalšieho, ako aj špeciálne jedlá, palice, nože, bambusové obrúsky atď. Možno budete musieť hľadať viac ako jedného poskytovateľa. Je dôležité, aby neboli sprostredkovateľmi, ale priamo dovážali. Nezabudnite si s nimi overiť licencie a certifikáty pre výrobky, ktoré predávajú.

8

Jednou zo súčastí úspechu vášho obchodu je dobre vybraný personál. Predajcovia by sa mali dobre orientovať v japonskej kuchyni, radiť kupujúcim pri výbere vhodných ingrediencií pre sushi a radiť im pri ich príprave.

Venujte pozornosť

Pri otváraní obchodu All for Sushi majte na pamäti, že hlavnými nákladmi nebude nákup vybavenia a tovaru, ale propagácia predajne.

Užitočné rady

Ak chcete prilákať zákazníkov, zvážte rôzne systémy zliav pre stálych zákazníkov. Usporadúvajte propagačné akcie a semináre týkajúce sa pečiva a sushi.

Podnikateľský nápad: výroba sushi doma

Odporúčaná