Druhy činností

Ako otvoriť malé 3D kino

Ako otvoriť malé 3D kino

Video: KUNG FURY Official Movie (HD) 2024, Júl

Video: KUNG FURY Official Movie (HD) 2024, Júl
Anonim

Formát 3D filmov a 3D fotografií sa stáva čoraz bežnejším. Všetci známi producenti v oblasti filmového priemyslu sa usilujú o to, aby sa teraz formoval 3D trh. Počet kín, ktoré vám umožňujú prezerať videoprodukty tohto druhu, je však relatívne malý, preto sa niektorí podnikatelia snažia zvýšiť svoj počet v malých mestách, aby získali značný zisk.

Image

Návod na použitie

1

Zistite, aké technológie sa použijú na otvorenie kina 3D. Používajú sa hlavne dve technológie - pasívna polarizácia a aktívne s uzávermi. Kvalita týchto technológií je rovnako prijateľná a rozdiel je iba v počte miest, ktoré sú pre konkrétnu technológiu výhodnejšie. V miestnostiach s veľkým počtom návštevníkov zvyčajne používajú technológiu polarizácie svetla pre malé miestnosti - aktívne s okuliarmi.

2

Nájdite miestnosť, ktorá spĺňa množstvo požiadaviek na otvorenie malého 3D kina. Prvým je zvuková izolácia. Šírka obrazovky závisí od výšky miestnosti, ktorá by mala byť najmenej 4 metre. Dôležitá je aj dĺžka miestnosti, neodporúča sa umiestňovať publikum príliš ďaleko, kvalita 3D efektu bude trpieť. Postarajte sa tiež o video vybavenie. Zahŕňa 3D okuliare, 3D projektor, obrazovku a video server. Hlavnou rozlišovacou schopnosťou malých 3D kinematografických zariadení od profesionálnych zariadení je ochrana pred pirátskym kopírovaním, čo vedie k zvýšeniu nákladov na celú súpravu.

3

Okrem video zariadenia nezabudnite kúpiť audio zariadenie, ktoré hrá dôležitú úlohu. Zvuk malého 3D kina závisí od počtu divákov, na ktoré sa kino zameria. Bežný systém domáceho kina je vhodný pre miestnosti s kapacitou 8 až 10 osôb. V prípade miestností do 50 osôb získajte profesionálne vybavenie, pretože kvalita zvuku je jedným z najdôležitejších problémov. Náklady na taký zvuk sú asi 150 tisíc rubľov. Tiež sa starajte o videoobsah, ktorý chcete zobraziť. Ak si chcete pozerať 3D filmy uvoľnené na diskoch, zakúpte si licenciu od distribútora filmu.

malé 3d kino

Odporúčaná