nepopulárne

Ako otvoriť malú produkciu

Ako otvoriť malú produkciu

Video: Ako vŕtať zámkovú vložku do dverí? Núdzové otvorenie dverí bez kľúča 2024, Júl

Video: Ako vŕtať zámkovú vložku do dverí? Núdzové otvorenie dverí bez kľúča 2024, Júl
Anonim

Akékoľvek podnikanie zahŕňa určité riziko a zodpovednosť. Malá výroba nie je výnimkou. Ak ste pripravení prijať zodpovednosť a investovať značné množstvo peňazí, tento druh podnikania je pre vás.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - dokumentácia;

  • - personál;

  • - výrobné zariadenia;

  • - kancelária;

  • - financovanie;

  • - dodávatelia surovín.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktoré produkty budete vyrábať v malom podniku. Urobte to pred hľadaním zamestnancov alebo partnerov. Majte na pamäti, že výroba hračiek, videohier alebo krmív si vyžaduje rôzne kapacity. Akonáhle ste sa rozhodli pre výrobky, urobte si zoznam potrebných surovín a nájdite dodávateľov.

2

Identifikujte zdroje financovania malej výroby. Za týmto účelom vytvorte kompetentný podnikateľský plán, v ktorom uvediete počiatočné náklady na vybavenie a výrobu, výdavky na platy, potenciálne zisky atď. Odošlite ho miestnym bankám. Pôžička by mala mierne prekročiť pôvodnú úroveň. Zobraziť sponzorskú dokumentáciu o zariadeniach, vozidlách a iných aktívach, ktoré sa použijú ako kolaterál pre komerčný úver.

3

Vyberte si výrobné zariadenie s existujúcou infraštruktúrou, ktoré vyhovuje vašim obchodným potrebám. Nájdite dokončenú budovu s dopravníkom, kanceláriami a suterénmi, ktoré sa dajú ľahko prispôsobiť špecifickým podmienkam malého podniku.

4

Zhromaždite potrebnú dokumentáciu a získajte povolenia od miestnych úradov. Preskúmajte miestne, štátne a federálne environmentálne zákony a nariadenia pre tento druh podnikania. Získajte povolenie na likvidáciu nebezpečného odpadu. Riešiť environmentálne problémy, ktoré sú v zákone. Vytvorte plán odpadového hospodárstva bez ohrozenia environmentálnej integrity lesov, riek a vzduchu.

5

Prijmite niekoľko vedúcich pracovníkov spolu s pracovníkmi dopravcu. Časový rozvrh v troch smenách osem hodín. Priradiť pracovníkov na presun k udržaniu nepretržitej výroby. Rozhodujte o cieľoch pre každú fázu procesu tvorby produktov a každý deň k nim smerujte.

6

Zadávať konkrétne obchodné oblasti na zníženie režijných nákladov. Tieto oblasti zahŕňajú: marketing, postprodukčnú implementáciu výrobkov a účtovníctvo. Zamerajte sa iba na výrobu.

Odporúčaná