Druhy činností

Ako otvoriť dielňu na opravu mobilných telefónov

Ako otvoriť dielňu na opravu mobilných telefónov

Video: #143 iphone 6 oprava /nefunkčný audio čip/ 2024, Júl

Video: #143 iphone 6 oprava /nefunkčný audio čip/ 2024, Júl
Anonim

Trh mobilných telefónov sa vyvíja tak dynamicky, že iba skutoční milovníci tejto technológie dokážu sledovať všetky nové produkty. Kvalita mobilných telefónov však nepostupuje tak rýchlo a štýlový dizajn a výkonná funkčnosť nevylučujú zložité poruchy. To je dôvod, prečo podnikanie spojené s opravou mobilných telefónov prinesie stabilné dividendy.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - priestory;

  • - nábytok;

  • - spájkovacia inštalácia;

  • - náradie;

  • - spotrebný materiál;

  • - programátor UFS.

Návod na použitie

1

Prejdite si registračný proces ako samostatný podnikateľ. Vyberte si vhodný daňový formulár pre vás. Opravy mobilných telefónov sú súčasťou odvetvia domácich služieb, a preto nevyžadujú licenciu.

2

Vyberte si miestnosť pre svoj workshop. Na prijatie zákazníkov stačí malá kancelária alebo oddelenie v nákupnom centre. Umiestnite potrebný nábytok a urobte si roh kupujúceho (stojan s informáciami o pracovnej dobe, cenník služieb, právne informácie).

3

Získajte vybavenie, ktoré potrebujete na opravu. Najprv budete potrebovať nástroje na otvorenie telefónu. Odporúča sa tiež kúpiť malú spájkovaciu inštaláciu s teplovzdušnou pištoľou. Okrem toho sa väčšina porúch dá opraviť iba pomocou spotrebného materiálu. Na tento účel musíte nadviazať vzťahy so spoľahlivými dodávateľmi náhradných dielov a príslušenstva pre mobil. Cena dodávky samozrejme zahrnie do nákladov na opravy.

4

Získajte programátora, pomocou ktorého môžete vykonávať zmeny balíkov, firmvéru, odomknutia a ďalších druhov práce so softvérovými telefónmi. Dnes je jedným z najpopulárnejších zariadení UFS (niekoľko verzií), ktorý podporuje najmodernejšie a najpopulárnejšie modely mobilných telefónov. Softvér a jeho aktualizácie si môžete stiahnuť na oficiálnej webovej stránke.

5

Prenájom personálu so skúsenosťami so službami mobilného telefónu. Toto kritérium je jedným z kľúčov pri prijímaní zamestnancov, pretože len v tomto prípade môžete poskytnúť svojim klientom efektívnu prácu a pozitívny výsledok. Pokúste sa zabezpečiť, aby vaši zamestnanci boli oboznámení s technickými inováciami a aby dobre ovládali aj tie najzložitejšie modely.

6

Vypracovať dokumentačnú základňu potrebnú pre prácu. Najprv budete potrebovať akt prijatia a odovzdania telefónu, ako aj akt dokončenia. Pretože často hovoríme o drahých modeloch, musíte zákazníkovi poskytnúť záruku, že jeho telefón bude v úplnej bezpečnosti. Veľmi užitočný bude osobitný dokument opisujúci stav modelu a povahu rozdelenia. Po dokončení práce pomôže eliminovať neprimerané nároky majiteľa telefónu.

obchod s opravami mobilných telefónov

Odporúčaná