Druhy činností

Ako otvoriť mini továreň

Ako otvoriť mini továreň

Video: ASPIRE NAUTILUS GT MINI 2ML - Atomizer na tovární hlavy - Recenze 2024, Júl

Video: ASPIRE NAUTILUS GT MINI 2ML - Atomizer na tovární hlavy - Recenze 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť mini továreň, potom je vhodné zvážiť jemnosti procesu s konkrétnym príkladom. Minimálnymi nákladmi je nákup pivovaru, ktorý vyrába 50 až 200 litrov piva denne. Náklady na zariadenie do 5 000 dolárov s kapacitou na primárnu fermentáciu, technologickou kapacitou, sadou laboratórnych zariadení a transfúznym systémom. Ďalej sa musíte pripraviť na výrobu.

Image

Návod na použitie

1

Postarajte sa o izbu. V prípade miniv továrne s kapacitou 50 litrov piva denne hľadajte 30 metrov štvorcových. metrov výrobných priestorov. Ak je produktivita vášho zariadenia 200 litrov, musíte nájsť 60 metrov štvorcových. metrov priestorov.

2

Pripravte listinu a zakladateľskú zmluvu, notársky overte základné dokumenty a podpisy. Teraz prejdite štátnou registráciou a zaregistrujte sa u štatistickej služby a daňových úradov. Zaplatenie všetkých príjmov a štátnych poplatkov bude trvať približne 300 USD.

3

Po registrácii začnite legálnu registráciu priestorov, ktoré ste si vybrali pre pivovar. Najskôr získajte povolenie od Sanitárnej epidemiologickej stanice, Štátnej požiarnej inšpekcie a energetického dozoru na inštaláciu a uvedenie do prevádzky výrobného zariadenia. Vydať na bytovom úrade osvedčenie, že môžete používať horúcu a studenú vodu, ako aj vypúšťanie odpadovej vody do kanalizácie.

4

Povolenie sa vydá, ak sa závod na výrobu piva nachádza v meste Moskva alebo v inom regióne, v ktorom miestna vláda vydala osobitný dekrét o tejto téme, hoci licencovanie piva bolo zrušené na federálnej úrovni. Musíte sa obrátiť na „Úrad pre obchod a koordináciu spotrebiteľského trhu“.

5

Vyskúšajte daňový systém. Keďže pivo patrí do kategórie tovaru podliehajúceho spotrebnej dani, zaplatíte preto dodatočnú daň vo výške 15%.

6

Vydajte hygienický certifikát pre svoj výrobok, ktorý potvrdzuje, že neexistuje možné nepriaznivé účinky na zdravie ľudského tela. Ak to chcete urobiť, kontaktujte miestny hygienický a epidemiologický dohľad so žiadosťou o vykonanie hygienickej kontroly a vykonanie preskúmania regulačnej dokumentácie, ktorá definuje požiadavky na výrobok. Ak vám bolo náhle zamietnuté teritoriálne centrum hygienickej inšpekcie, môžete sa proti jeho rozhodnutiu odvolať tak, že sa obrátite na Štátnu hygienickú inšpekciu Ruskej federácie.

7

Uistite sa, že hygienický stav vody, ktorú používate pri výrobe, je v súlade so stanovenými štátnymi normami.

Odporúčaná