obchodné

Ako otvoriť hostel

Ako otvoriť hostel

Video: Hostel zabuchnute dvere 2024, Júl

Video: Hostel zabuchnute dvere 2024, Júl
Anonim

Ak si chcete založiť vlastný podnik v hotelierstve, jedným z krokov môže byť organizácia hostela. Bude to žiadať najmä medzi študentmi. Takže ak vo vašom meste existuje inštitút alebo univerzita, ktoré nemá študentské sídlo, môžete túto medzeru vyplniť pre svoj vlastný prospech.

Image

Návod na použitie

1

Nájdite vhodný nájomný byt. Je vhodné zvoliť si bývanie na prízemí. Pri tejto možnosti vaši budúci obyvatelia nebudú môcť zaplaviť susedov zdola. Hneď ako nájdete byt, ktorý vám vyhovuje, informujte okresného policajta, že sa chystáte zariadiť ubytovňu. Po získaní jeho súhlasu dohodnite sa s majiteľmi bytu a uzavrite dlhodobú nájomnú zmluvu.

2

Založte samostatnú firmu, pretože v tomto prípade bude daň z vášho príjmu z užívania priestorov nižšia ako daň z príjmu súkromnej osoby. Zaplaťte štátny poplatok a svoje činnosti si overte. Varujte svojich susedov, že vedľa nich bude bývať veľký počet ľudí, a súhlasíte s tým, že pri tejto príležitosti nedôjde k rozhorčeniu.

3

Vytvorte potrebné podmienky na bývanie. Pri prenájme bytu majte na pamäti, že v jednoizbovom byte sa môže ubytovať iba jedno pohlavie. V dvojizbových, respektíve dvoch. Ľudia každého pohlavia by mali byť ubytovaní v samostatnej miestnosti. Ako majiteľ hostela musíte poskytnúť svojim budúcim obyvateľom nábytok, posteľnú bielizeň a ďalšie predmety pre domácnosť. Najskôr je potrebné vybaviť miesta na spanie. Získajte nábytok. Vyberte si napríklad použitý nábytok, ktorý sa predáva ručne, oveľa lacnejšie ako nový a vzhľad môže byť celkom slušný. Postele musia byť poschodové postele a postarať sa o rozťahovacie postele.

4

Začnite sa prihlasovať. Uverejňujte reklamy o službách, ktoré poskytuje váš hostel. Oboznámte nových obyvateľov s pravidlami správania sa v byte. Nezabudnite skontrolovať svoje dokumenty a položiť pár otázok týkajúcich sa ich povolania. Zaznamenajte údaje o obyvateľoch. Majte na pamäti, že čas od času musíte navštíviť hostel a skontrolovať, či nie je narušený.

aké dokumenty sú potrebné pre ubytovňu

Odporúčaná