Druhy činností

Ako otvoriť kanceláriu predaja okien

Ako otvoriť kanceláriu predaja okien

Video: Novostavba "Bývanie pod lesom" v obci Štitáre - ByDoPo, realitná kancelária 2024, Júl

Video: Novostavba "Bývanie pod lesom" v obci Štitáre - ByDoPo, realitná kancelária 2024, Júl
Anonim

Koncept „dvojskiel“ sa objavil v každodennej reči asi pred 10 rokmi. Počas tejto doby ľudia z rôznych sociálnych vrstiev dokázali oceniť podstatu takýchto okien. Napriek zjavnému lepku na trhu podnikatelia pokračujú v registrácii okien. Existuje nejaký algoritmus na to? Alebo otvorte kanceláriu na predaj okien pre každého.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ alebo právnická osoba. Po prvé, je to predpoklad na vykonávanie legitímnych obchodných činností. Po druhé, bez dokladu potvrdzujúceho registráciu na daňovom úrade nebudete môcť uzavrieť zmluvu o prenájme kancelárie.

2

Vykonajte marketingový prieskum vo vašom meste. Zistite, koľko spoločností zaoberajúcich sa predajom okien už pracuje, kde sa nachádzajú ich kancelárie, aký rozsah ponúkajú a ceny za ne. Na základe získaných údajov vyberte oblasť mesta, v ktorej nie sú žiadni konkurenti.

3

Uzavrieť dohodu s dodávateľom okna. Samozrejme, je výhodnejšie, ak máte príležitosť organizovať výrobu sami. Táto možnosť však zahŕňa ďalšie hotovostné a mzdové náklady.

4

Podpíšte kancelársky nájom. V počiatočnej fáze je dosť 10-15 metrov štvorcových. m. Koniec koncov, stačí zorganizovať 1-2 pracovné miesta a vybaviť ich kancelárskym vybavením.

5

Postarajte sa o reklamu. Táto vonkajšia reklama (vývesná tabuľa, svetelné boxy, stĺpy) a reklamy v médiách (o otvorení novej kancelárie, zľavách, špeciálnych ponukách) a letáky do okolitých domácností.

6

Nájdite manažéra. V prvých mesiacoch práce môžete byť sami sebou: sedieť v kancelárii, prijímať hovory, inzerovať v tlačených médiách aj na informačných stránkach vo vašom meste. V budúcnosti, keď spoločnosť dosiahne určitý príjem, je lepšie nájsť 1-2 manažérov. Mzda môže byť pevne stanovená - plat alebo môže závisieť od príjmu. V druhom prípade sa motivačný moment zvyšuje a manažéri sa nebudú len posadiť na pracovisku, ale budú chcieť hľadať zákazníkov.

Venujte pozornosť

Konkurencia v tejto oblasti činnosti je vysoká, a preto musíte vypracovať jedinečnú ponuku, ktorá vynikne niečím: zľavami, službami, bonusovým systémom, zvláštnym sortimentom.

Ako otvoriť obchod s plastovými oknami

Odporúčaná