obchodné

Ako otvoriť kaderníctvo v Kazani

Ako otvoriť kaderníctvo v Kazani

Video: Vojtěch Kodet - Ako vyzerá život požehnaného človeka? 2024, Júl

Video: Vojtěch Kodet - Ako vyzerá život požehnaného človeka? 2024, Júl
Anonim

Otvorenie kaderníctva je dobrým príkladom stabilného podnikania. Na otvorenie kaderníctva v samotnom Kazani stačí mať veľkú túžbu a potrebný balík dokumentov.

Image

Budete potrebovať

  • - základné imanie 10 000;

  • - balík dokumentov na registráciu DV;

  • - kadernícke vybavenie.

Návod na použitie

1

Vypočítajte si rozpočet vypracovaním podrobného „obchodného plánu“ a nájdením miesta, ktoré si prenajmete pre svoj salón.

2

Kaderník by mal byť umiestnený v blízkosti obytných budov. Upozorňujeme, že čím viac poschodí v domoch, tým viac zákazníkov budete mať, aj keď v okolí existujú organizácie ponúkajúce podobné služby. Pre kaderníka je dokonalý byt, ktorý sa stal nebytovým fondom s dvoma alebo tromi izbami.

3

Zaregistrujte svoju IP adresu v Kazani. Za týmto účelom kontaktujte Interdistrict Inspectorate of Federal Tax Service (FTS) č. 18 pre Tatarskú republiku. Túto organizáciu nájdete na ul. Kulagina d. Č.

4

Zavolajte na recepciu vopred telefonicky 533-23-10 a nájdite kód, ktorý zodpovedá otvoreniu kaderníctva (OKVED). Vyberte si daňový systém.

5

Vezmite so sebou vyplnenú žiadosť (vzor nájdete na internete alebo odobratý Federálnou daňovou službou), cestovný pas a fotokópiu všetkých vyplnených listov, doklad o zaplatení štátnej dane, DIČ, kartónový priečinok (vaše dokumenty budú v ňom uložené). Federálna daňová služba v Kazani vám umožní vyzdvihnúť dokumenty registrovaného duševného vlastníctva do 5 dní.

6

Kontaktujte požiarnu bezpečnostnú službu a sanitárnu a epidemiologickú stanicu, aby ste od nich získali povolenie. Odstráňte všetky nedostatky, ktoré sa vám predkladajú. Zaplaťte osvedčenie potvrdzujúce úspešné dokončenie postupu.

7

Kúpiť potrebné vybavenie: zrkadlá, kreslá, skrinky, umývadlo, sedacia súprava, kadernícke potreby, spotrebný materiál. Prejdite sa po už vybavených izbách vašich konkurentov, aby ste pochopili, čo je pre vás užitočné začať kaderníctvo. Niektoré obchody ponúkajú začínajúcim podnikateľom „komplexné riešenie“ na nákup potrebného vybavenia, ktoré bude pre vás oveľa lacnejšie.

8

Opatrne pristupujte k náboru. Overte si u nich príslušné certifikáty, vytvorte si sanitárne knihy pre zamestnancov, inak budete mať pri prvej kontrole problémy.

Odporúčaná