Druhy činností

Ako otvoriť parkovisko

Ako otvoriť parkovisko

Video: ZAPLATIA NOVÉ PARKOVISKÁ VODIČI? 2024, Júl

Video: ZAPLATIA NOVÉ PARKOVISKÁ VODIČI? 2024, Júl
Anonim

Počet áut vo veľkých mestách neustále rastie. Preto sú nekonečné dopravné zápchy a nedostatok parkovacích miest jedným z hlavných problémov mestských úradov. Preto je otvorenie vlastného parkoviska veľmi výnosnou oblasťou podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - územie;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Po registrácii vlastnej spoločnosti nájdite správne parkovisko. Hlavným kritériom výberu je jeho umiestnenie. Priestory na parkovanie by sa mali nachádzať buď v obchodnom centre mesta, alebo v priestoroch na spanie s veľkým počtom bytových domov. Pripraviť potrebnú projektovú dokumentáciu pre parkovacie zariadenie a koordináciu s mestskou správou, dopravnou políciou, hasičským zborom.

2

Postarajte sa o parkovacie zariadenie. Postavte oplotenie, priestor na ochranu, zabezpečte rovnomerné pokrytie územia. Správna organizácia parkoviska môže zvýšiť počet umiestnených automobilov až o 25%. Optimalizujte svoje označovanie tak, že najprv vypočítate maximálne parkovacie zaťaženie. Zvážte organizovanie pohybu vo vnútri parkoviska, aby vodiči akejkoľvek úrovne mohli bez prekážok jazdiť medzi radmi. Majte na pamäti, že vonkajšie parkovisko bude súčasťou roka pod snehom. Na značenie v zime si zakúpte štiepkovače a prenosné hraničné stĺpiky.

3

Nájom stráže s licenciou. Je lepšie zvoliť takých pracovníkov, ktorí budú univerzálni a budú schopní robiť všetku prácu: pomoc pri parkovaní, sledovanie správneho umiestnenia automobilov, vyberanie platieb. V závislosti od veľkosti a funkčnosti vášho parkoviska zadajte 24-hodinový rozvrh hodín. Oddelene by ste si mali najať čistič územia, ktorý bude niekoľkokrát týždenne upratovať parkovisko.

Venujte pozornosť

Dbajte na bezpečnosť vozidla. Zabezpečte, aby zákazníci nepoškodili iné stroje. Parkovacie stráže by v žiadnom prípade nemali opustiť územie.

Užitočné rady

Ak máte otvorené parkovisko v studenej oblasti, v zime vstúpte do služby zahrievania automobilu. Bezpečnostné hliadky to môžu urobiť za poplatok.

Odporúčaná