obchodné

Ako otvoriť pizzeriu na Ukrajine

Ako otvoriť pizzeriu na Ukrajine

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Trh s rýchlym občerstvením na Ukrajine sa naďalej vyvíja. Preto vám otvorenie pizzerie pomôže v kompetentnej obchodnej organizácii dosiahnuť zisk v prvom roku.

Image

Návod na použitie

1

Pozrite sa na možnosti otvorenia pizzerie vo vašom meste. Ak ide o pomerne veľké riešenie, potom úroveň hospodárskej súťaže môže byť vysoká, čo nie je najlepšia voľba pre začiatočníkov, aby začali pracovať. Ak je to možné, zamerajte sa na malé mestá alebo v extrémnych prípadoch na oblasti, v ktorých môžete zarobiť, dokonca aj s konkurenciou. Toto sú predovšetkým stanice, námestia, trhy, parky, areály.

2

Pripravte si ukážkovú ponuku pizzerie. Koniec koncov, v závislosti od toho, aké výrobky sú potrebné, sa musíte rozhodnúť, aké vybavenie si chcete kúpiť. Preto by sa podľa hygienických predpisov malo mäso, ryby, zelenina skladovať v rôznych chladničkách alebo aspoň chladničkách. Preto, ak vám chýbajú peniaze, budete sa musieť obmedziť iba na niekoľko kusov pizze.

3

Rozhodnite sa, akú miestnosť potrebujete pre pizzeriu. Možno sa obmedzíte na príves alebo otvoríte malé oddelenie v nákupnom centre. Ak to prostriedky umožňujú, prenajmite si budovu, v ktorej môžete umiestniť kaviareň, pizzeriu a expedičnú kanceláriu na prijímanie objednávok na dodanie. V každom prípade sa musíte obrátiť na štátnu sanitárnu a epidemiologickú službu a koordinovať vhodnosť vybraných priestorov pre potreby pizzerie. Zohľadnite pripomienky SES k novému technologickému projektu, v prípade potreby vykonajte opravy a prestavby. Prípojné vozidlo musí byť tiež plne vybavené a musí spĺňať hygienické normy. Získajte názor a pri riadení štátnej hasičskej služby.

4

Vyhľadajte dodávateľov surovín (alebo polotovarov) a zariadení. Dokonca aj pre najmenšiu pizzeriu budete potrebovať oddeľovač, cesto, lis na pizzu (alebo stroj na cesto), špeciálny pizzu a rúru. Okrem toho, ak sa rozhodnete kúpiť suroviny, a nie polotovary, budete si musieť kúpiť rezačku zeleniny, krájač, mixér, mlynček na syr.

5

Znovu sa spojte s SES a nakoniec sa dohodnite na programe organizácie a vykonávania kontroly výroby. Uzavrieť dohodu s laboratóriom na štúdium výrobkov, jedál, vody, osvetlenia, hluku atď. Získajte všetky osvedčenia o zhode.

6

Uverejňujte reklamy v novinách a na internete o nájomných pracovníkoch. Aj keď plánujete variť a predávať pizzu sami, budete potrebovať pomocníkov - kuchára, predávajúceho (čašníka), dodávateľa (ak to plánujete vykonať).

7

Zaregistrujte núdzový stav a získajte osvedčenie o svojej výrobe v obchodnom registri.

ako si pripraviť pizzu

Odporúčaná