obchodné

Ako otvoriť manžela na hodinu

Ako otvoriť manžela na hodinu
Anonim

Podnik ako napríklad „Manžel na hodinu“ je takmer vždy ziskový, pretože vyžaduje minimálne náklady a rastie dopyt po malých, jednorazových službách. Diverzifikujte zoznam svojich ponúk, stanovte si rozumné ceny a rýchlo sa stanete prúdom stálych zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Založte svoju spoločnosť vo všetkých relevantných verejných službách. Ak chcete spoločnosť zaregistrovať do jediného registra, kontaktujte registračné oddelenie svojho mesta a potom sa zaregistrujte na daňovom úrade a dôchodkovom fonde. Pre malú firmu je pre vás vhodná organizácia IP, ktorá vám umožní platiť daň za zjednodušený systém a viesť menšie množstvo finančných výkazov.

2

Nakúpte potrebné nástroje na poskytovanie služieb. Firmy tohto profilu sa zvyčajne zaoberajú inštaláciou a pripojením domácich spotrebičov, drobnými opravami, montážou nábytku a demontážou komunikačných systémov. Najprv si zakúpte minimálny súbor nástrojov, ale uprednostnite profesionálne vybavenie, pretože ho budete musieť neustále používať. Je lepšie si prenajať drahé a vzácne veci do práce a časom pochopíte, čo skutočne potrebujete.

3

Rozhodnite sa, či budete pracovať nezávisle alebo využijete služby zamestnancov. Zisk sa zvyčajne delí medzi organizátora a účinkujúcich v pomere 25 až 75%.

4

Nastavte sadzby za svoje služby. Štandardné a rovnaké množstvo časových prípadov, ako je zmena predajne, by malo mať fixné náklady, je vhodné za demontáž účtovať hodinový poplatok, je lepšie nepožadovať peniaze za hovor.

5

Propagujte svoju firmu. Pre malú firmu je vhodná reklama v miestnych tlačových médiách, umiestňovanie letákov a reklám na vstupoch a na zastávkach, ako aj vytvorenie webovej stránky vizitiek, kde sa klienti môžu zoznámiť so zoznamom služieb, ako aj odoslanie žiadosti o prácu. Ak pracujete kolektívne, dávajte pozor na získanie rovnakej uniformy. Okrem toho musíte vytlačiť vizitky a zorganizovať systém zliav pre stálych zákazníkov.

Odporúčaná