ostatné

Ako otvoriť zastúpenie v Kazachstane

Ako otvoriť zastúpenie v Kazachstane

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl
Anonim

Zastúpenie je samostatným rozdelením právnickej osoby. Medzi jeho úlohy patrí sledovanie dodržiavania záujmov spoločnosti na území iného regiónu alebo štátu.

Image

Návod na použitie

1

Na valnom zhromaždení zakladateľov spoločnosti rozhodnite o otvorení zastúpenia v Kazašskej republike. Schváliť ustanovenie o novej samostatnej divízii. Vyberte si vedúceho a hlavného účtovníka zastúpenia.

2

Kontaktujte notára. Splnomocnenie adresované vedúcemu zastúpenia. Preložiť do Kazachstanu a notifikovať všetky dokumenty, a to: - splnomocnenie, - rozhodnutie stretnutia zakladateľov o otvorení zastupiteľskej kancelárie, - kópie zakladajúcich listín právnickej osoby, - zjednotený štátny register právnych subjektov (alebo výpis z obchodného registra), - informácie o adrese zastupiteľského úradu (osvedčenie o registrácii miestnosti, kúpna zmluva alebo lízing atď.), - doklady preukazujúce totožnosť vedúcich a zamestnancov zastupiteľského úradu, - DIČ vedúceho a hlavného účtovníka.

3

Predložte všetky zhromaždené dokumenty a žiadosť o otvorenie zastúpenia v Centre pre verejné služby. V súvislosti s opatreniami na sprísnenie boja proti pseudopodnikaniu a zmenami a doplneniami právnych predpisov Kazašskej republiky 8. decembra 2009 musí jeden zo zakladateľov spoločnosti podať žiadosť. Zaplaťte štátny poplatok za registráciu zastúpenia na účet ministerstva spravodlivosti Kazašskej republiky.

4

Po 7 pracovných dňoch obdržíte dokumenty v PBV: - osvedčenie o registrácii zastupiteľského úradu, - pečiatka, - štatistická karta, - osvedčenie daňového poplatníka v Kazašskej republike (TRN).

5

Kontaktujte jednu z bánk v Kazašskej republike, kde vám budú doručené. Napíšte vyhlásenie, v ktorom uvediete všetky informácie o spoločnosti a zastúpení. Otvorte si účet v rubľoch alebo v inej mene. Získajte podrobnosti a dohodu o bankových službách.

Užitočné rady

Napriek tomu, že zastúpenie nemá právo na samostatnú podnikateľskú činnosť, napriek tomu môžete na území Kazašskej republiky poskytovať platené poradenské a referenčné služby.

zastupiteľská kancelária v Kazachstane

Odporúčaná