obchodné

Ako otvoriť liečebnú miestnosť

Ako otvoriť liečebnú miestnosť

Video: M. ZELENKA, LIEČEBNÁ MEDITÁCIA, NOVÁ V 432 Hz. 2024, Júl

Video: M. ZELENKA, LIEČEBNÁ MEDITÁCIA, NOVÁ V 432 Hz. 2024, Júl
Anonim

Predávanie a čakanie na výsledky testov je jedným z najbolestivejších postupov pre mnohých občanov, ktorí jednoducho nemajú čas sedieť v obrovských radoch bežných polikliník. Preto, ak je to možné, niektorí z nich súhlasia s platením, aby nestrácali čas: najskôr pri dverách ambulantného laboratória a potom v ordinácii lekára. Je vašou mocou pomôcť takýmto ľuďom (samozrejme nie zadarmo) a otvoriť liečebnú miestnosť na zhromažďovanie testov.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa na daňovom úrade IP alebo LLC. Získajte osvedčenie o registrácii, výpis z registra právnych subjektov USRIP / Unified State Register právnických osôb a štatistických kódov OKVED z Goskomstatu. Zapíšte pečať budúcej miestnosti na ošetrenie v MCI. Založte si účet v banke a vydajte KKM a formy organizácie na daňovom úrade. Kúpte si franšízu z veľkej siete laboratórií (čo mierne uľahčí vašu následnú prácu, ale bude vyžadovať zvýšenie poplatkov) alebo uzavrite servisnú zmluvu s bežným laboratóriom.

2

Nájdite tú pravú miestnosť pre svoju liečebňu. Najprv sa oboznámte so súčasnými hygienickými a epidemiologickými pravidlami organizácie týchto inštitúcií. Miestnosť musí mať nevyhnutne samostatný vchod, musí byť prepojený so všetkou komunikáciou, musí mať priestor na vybavenie miesta na ukladanie spotrebného materiálu a analýzy. Je žiaduce mať kúpeľňu (alebo možnosť jej vybavenia) a povolenie prenajímateľa na rozloženie prívodu vody na umývadlá. Priestory by sa mali nachádzať v oblasti s rozvinutou infraštruktúrou pre pohodlie zákazníkov a efektívnosť vykonávania objednávok. Okamžite vyriešiť všetky problémy súvisiace s dodávkou a skladovaním vzoriek a materiálov na analýzu, pretože včasné dodanie je najdôležitejšou podmienkou bezproblémového fungovania kancelárie.

3

Pozvite zamestnancov SES a hasičského zboru, aby vám poskytli pozitívny názor na súlad priestorov so všetkými normami a požiadavkami.

4

Nákup vybavenia od spoľahlivých dodávateľov. Zariadenia môžu byť domácou výrobou, najmä preto, že ich náklady sú lacnejšie ako dovážané. Uzatvárať zmluvy s dodávateľmi spotrebného materiálu.

5

Vyhlasovať súťaž na obsadenie voľných miest lekárov a zdravotných sestier. Ak nemáte lekárske vzdelanie, musíte mať v štáte špecialistu, ktorý má povolenie na poskytovanie lekárskych služieb a najmenej 5 rokov praxe.

6

Kontaktujte licenčnú komoru so žiadosťou o licenciu na poskytovanie lekárskych služieb. Budete potrebovať nasledujúce dokumenty:

- kópia osvedčenia o registrácii podniku (IP, LLC);

- základné dokumenty (kópie);

- uzavretie SES a protipožiarnej ochrany (kópie);

- dokumenty (kópie) potvrdzujúce vaše práva (alebo vašich zamestnancov) na poskytovanie zdravotníckych služieb (diplomy, osvedčenia);

- prijatie platby štátnej dane.

7

Upozorňujeme, že ak sa majú klienti dozvedieť viac o liečebnej miestnosti, musíte nezávisle rokovať s lekármi na klinikách alebo nemocniciach, ktorí by vás mohli pacientom odporučiť.

Odporúčaná