obchodné

Ako otvoriť maloobchodnú sieť

Ako otvoriť maloobchodnú sieť

Video: Apple Event — September 15 2024, Júl

Video: Apple Event — September 15 2024, Júl
Anonim

Najjednoduchšia, ale nie bez zisková forma maloobchodného predaja je stánok alebo kiosk ponúkajúci ľuďom, ktorí prechádzajú veľkým výberom „základného tovaru“, zvyčajne z oblasti potravín a tabakových výrobkov. Ak chcete zorganizovať úspešný obchod a dosiahnuť hmatateľné výsledky pomocou svojho kiosku, musíte vziať do úvahy skúsenosti mnohých vašich predchodcov a poznať niektoré triky „stánku“.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie miestnej správy inštalovať stánok na konkrétnom mieste;

  • - osvedčenie o registrácii duševného vlastníctva;

  • - povolenia požiarnej inšpekcie a Rosporebnadzor;

  • - „box“ kiosk pripojený k elektrine;

  • - súbor komerčného vybavenia a registrovaná registračná pokladňa;

  • - jedného alebo dvoch vymeniteľných predajcov.

Návod na použitie

1

Vyhľadajte miesto pod stánkom, ktoré sa vám zdá úspešné a sľubné, a potom sa pokúste získať právo na začatie svojej obchodnej činnosti. Faktom je, že každá miestna správa má odlišný prístup k maloobchodu s ulicami a postup pri poskytovaní konkrétneho úseku ulíc podnikateľovi, ktorý sa tu rozhodol otvoriť svoje predajné miesto, je iný. Aspoň dve oddelenia v rámci správy - obchodné oddelenie a oddelenie architektúry a urbanizmu - musia dať súhlas s umiestnením stánku na konkrétnom mieste.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ podaním žiadosti o právo na používanie zjednodušeného daňového systému; koordinovať všetky formálne problémy s hasičským zborom, ktorého zástupca bude potom musieť dostať už vybavené miesto od vás. Keďže v sortimente vášho stánku bude predstavených množstvo potravín, nemôžete sa ani vystríhať pozornosti zo strany Rospotrebnadzor - je lepšie okamžite ísť do tejto inštitúcie „na koberci“ a vyskúšať pôdu pre ďalšiu interakciu. Kúpte si pokladňu, zaregistrujte ju na daňovom úrade a pokúste sa nespadnúť na predaj tovaru „za pokladňou“.

3

Nájdite ponuku na predaj stánku, ktorý už bol v prevádzke, s možnosťou jeho demontáže a premiestnenia na požadované miesto. Nájdenie „boxu“ kiosku za prijateľnú cenu by pre vás nemalo byť veľa - podobné ponuky nájdete vo všetkých reklamných novinách a na elektronických výveskách. Vašou úlohou je čo najviac ušetriť pri nákupe a inštalácii kiosku, čo sa dá dosiahnuť, ak sa osobne zúčastníte na prípravných prácach a pred otvorením stánku vykonáte malú opravu.

4

Získajte obchodné vybavenie potrebné pre maloobchodnú predajňu - police, drevené podnosy, váhy, chladnička na uchovávanie zmrzliny a výrobky podliehajúce skaze. Pred zakúpením prvej dávky tovaru musíte teraz nájsť náhradného predajcu, iba ak máte v úmysle obchodovať v kiosku sami, alebo dva, ak v tomto okamihu nebudete osobne pracovať. Hľadanie distribútora je pravdepodobne najdôležitejším okamihom v procese otvárania stánku, pretože váš príjem bude do veľkej miery závisieť od tejto osoby. Pokúste sa nájsť osobu, ktorá príliš nezneužije vašu dôveru a bude s vašou prácou zaobchádzať v maximálnej možnej miere.

Užitočné rady

Skúsení podnikatelia v zbore radia, aby sa neobmedzovali len na jednu predajňu, ale aby vytvorili sieť niekoľkých stánkov, čo môže výrazne znížiť riziká a urobiť vašu iniciatívu oveľa životaschopnejšou.

Ako otvoriť maloobchodnú predajňu (kiosk)

Odporúčaná