obchodné

Ako otvoriť salón manikúry

Ako otvoriť salón manikúry

Video: ČR - zdravotnictví - kosmetika - manikúra - salon 2024, Júl

Video: ČR - zdravotnictví - kosmetika - manikúra - salon 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť si vlastný nechtový salón, nebojte sa, že svoje peniaze miniete zbytočne a nebudete schopní začať sami. Napokon, komplexná starostlivosť o nechty je u žien veľmi populárnou službou. S túžbou a počiatočným kapitálom môžete ľahko založiť vlastnú malú firmu.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - miestnosť pre salón;

  • - potrebné vybavenie a súvisiace výrobky;

  • - dokumenty na povolenie na podnikanie.

Návod na použitie

1

Vytvorte obchodný plán pre budúcu ukážku. To je potrebné urobiť, pretože z toho vidíte potrebnú sumu na otvorenie, odhadovaný zisk, množstvo času stráveného, ​​veľkosť miestnosti a ďalšie najmenšie podrobnosti, ktoré by sa nemali zanedbávať.

2

Vyberte si najvhodnejšie miesto pre salón. Najlepšie je rozhodnúť sa v centre mesta, kde je veľa rôznych butikov a ďalších obchodov s kozmetikou. Rozhodnite sa, či budete stavať alebo kupovať svoje vlastné priestory, alebo si ich môžete prenajať. Vezmite prosím na vedomie, že je najlepšie prenajať si priestory, ktoré boli prevedené do nebytového fondu, inak budete musieť stráviť niekoľko mesiacov prijímaním príslušných dokladov umožňujúcich otvorenie salónu v tejto budove.

3

Skontrolujte, či v areáli nie sú dodržané všetky normy, snažte sa nevynechať nič, pretože bezpečnosť vašej kabíny bude závisieť od maličkosti. Po tom, neváhajte a choďte na hasičský zbor a SES pre povolenie na začatie a vykonávanie činností. Ak máte v úmysle predávať súvisiace produkty v salóne, budete na ich predaj potrebovať ďalšie povolenie. Po prijatí všetkých hygienických a epidemiologických dokumentov môžete prejsť na ďalší krok.

4

Pripravte miestnosť na otvorenie, vymaľujte ju a nainštalujte zakúpené zariadenie. Nezabudnite sa postarať o dizajn kancelárie tak, aby zákazníci mali radi okolitú atmosféru a aby sa tu cítili pohodlne.

5

Uzavrieť dohody s reklamnou agentúrou o umiestňovaní značiek a billboardov. Ďalšiu reklamu možno poskytnúť na internete, časopisoch alebo novinách. Brožúry si môžete vytlačiť a nechať ich vo veľkých nákupných centrách, kde je vždy veľa žien.

6

Postarajte sa o zamestnancov, ktorí pre vás budú pracovať. Kapitáni musia mať lekársku knihu a doklad potvrdzujúci ich odbornú kvalifikáciu. Ak ste nenašli vhodného špecialistu, zorganizujte špeciálne kurzy a naučte ich začiatočníkov všetkých jemností manikúry.

Odporúčaná